ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσκόπηση Pulse: Αυτά είναι τα ποσοστά! Ποιούς δείχνουν εκτός!

Τι μεταδίδεται…

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η Pulse για τον ΣΚΑΪ στο διάστημα από 1 με 3 Απριλίου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15%, το ΠΑΣΟΚ 12,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 9%, το ΚΚΕ με 8,5%, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% και οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά με 3%. Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου μετρήθηκαν στο 1,8%.

Στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 28,5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα πάνω του και είναι καθαρά δεύτερος με ποσοστό 13%. Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 11%, η Ελληνική Λύση με 8,5% και το ΚΚΕ με 7,5%. Στο 3% είναι η ΝΙΚΗ και η Πλεύση Ελευθερίας ενώ στο 2,5% οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυστρία: Εγκλωβισμένοι 100 Θεσσαλονικείς σε πούλμαν στο δρόμο προς Βιέννη – Τεράστια ταλαιπωρία

evosmos

Νέα μέτρα: Στα «κάγκελα» εστίαση και μουσικοί – Πανικόβλητη η κυβέρνηση επαναφέρει το 500αρικο!

evosmos

Μόσχα για αποστολή ελληνικών όπλων που θα σκοτώσουν Ρώσους και ρωσόφωνους: «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της»!

evosmos

Leave a Comment