ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Παράταση μέχρι τις 31/8/2020 για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Παράταση μέχρι τις 31/8/2020 για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Παρατείνεται μέχρι την 31η Αυγούστου 2020 για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και οικοπέδων η προθεσμία υποβολής διορθωτικής δήλωσης των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων τους, χωρίς πρόστιμα και αναδρομικές επιβαρύνσεις με δημοτικούς φόρους και δημοτικά τέλη για τη δεκαετία 2010-2019.
H υποβολή της διορθωτικής δήλωσης δεν απαιτεί την αυτοπρόσωπη προσέλευση των δημοτών στον Δήμο, λόγω της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://tetragonika.govapp.gr, μέσω της οποίας μπορούν οι ιδιοκτήτες να προβούν στην άμεση τακτοποίηση των αδήλωτων τετραγωνικών των ακινήτων τους.
Κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί με τους κωδικούς του TAXISnet να εισέρχεται στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα και να δηλώνει υπεύθυνα στον οικείο δήμο, συμπληρωματικά ή και αρχικά, το πραγματικό σημερινό εμβαδόν κάθε ιδιοκτησίας του που ηλεκτροδοτείται ή και που δεν ηλεκτροδοτείται ή και δεν ηλεκτροδοτήθηκε ποτέ, τακτοποιημένο ή μη. Το εμβαδόν που δηλώνεται πρέπει να συμπίπτει με το εμβαδόν που είναι δηλωμένο στο Ε9.
Πληροφορίες: Τμήμα Προσόδων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τηλέφωνα: 2313 302182 & 2313 302166.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟ

evosmos

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: «19η ΜΑΪΟΥ- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ»

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Ξύλο μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών μετά από αγώνα στον Εύοσμο (video)

evosmos

Leave a Comment