ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Σε επιφυλακή παραμένει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει τον παγετό που αφήνει πίσω του ο «Λέανδρος».

Οι δρόμοι είναι μεν καθαροί από χιόνι, αφού η χιονόπτωση από το καιρικό φαινόμενο στα χαμηλά υψόμετρα του πολεοδομικού συγκροτήματος ήταν περιορισμένη, ωστόσο τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου βρίσκονται επί ποδός και ρίχνουν αλάτι σε σημεία του οδοστρώματος που υπάρχει νερό, για να μην παγώσει από την χαμηλή θερμοκρασία και προκληθεί ολισθηρότητα.
«Όπου κυλά ή λιμνάζει έστω και λίγο νερό, μπορεί να παγώσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες και να προκαλέσει πρόβλημα ολισθηρότητας. Αυτό που κάνουμε είναι να ρίχνουμε αλάτι, δίνοντας προτεραιότητα σε σημεία του οδικού δικτύου που μπορεί να γίνουν πιο επικίνδυνα για τους οδηγούς», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, ο οποίος συντονίζει την επιχείρηση.
Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν, νύχτα, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα περπατούν, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εύοσμος: Τρόμος για υπάλληλο ψιλικατζίδικου – Τον απείλησαν με όπλο και πήραν 300 ευρώ από το ταμείο

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Απογράψου ΕΔΩ που κατοικείς!

evosmos

ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

evosmos

Leave a Comment