ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΣ “ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ”

Ο Σύλλογος “Πυγμή Ευόσμου”, που από το 2011 υπηρετεί τον κλασικό αθλητισμό, κατακτώντας επάξια πανελλαδικούς και διεθνείς τίτλους στο άθλημα του στίβου, συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του.
Η ομάδα που έχει αναδείξει πρωταθλητές και Βαλκανιονίκες με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, κατά τη φετινή χρονιά κατέγραψε μια συγκλονιστική παρουσία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης θέσης στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ, όντας ο πρώτος σύλλογος της Θεσσαλονίκης που κατακτά αντίστοιχο τίτλο μετά από 15ολόκληρα χρόνια!
Οι επιτυχίες της ομάδας στους Εφήβους συνεχίζονται καθώς οι αθλητές της ΠΥΓΜΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ δεν σταματούν να μας γεμίζουν με περηφάνια και συγκίνηση με τις διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν.
Συγκεκριμένα:
-Ο πρώτος βαλκανιονίκης του δεκάθλου Παρασκευάς Αθανάσιος ήταν πρώτος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο δέκαθλο.
-Εντυπωσιακή η ομάδα 4 x100 αγοριών (Κατσαρώνας, Τρεντζιος, Χήτας και Κουλός) η οποία κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση 43,22 sec, ένα εκατοστό πίσω από την πρώτη θέση.
-Δύο μετάλλια: Αργυρό και Χάλκινο κατέκτησε η ομάδα στα 110 μ. εμπόδια, καταλαμβάνοντας τη 2η και την3η θέση, με τους Τρέντζιο Βαγγέλη (14,71)και Κατσαρώνα Χαράλαμπο (14,87).
-Την 3η θέση στα 5000 μ. κατέλαβε o Κύρτσης Γεώργιος, με επίδοση15.34.39.
-Την 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέλαβαν ο άλτης του μήκους Χήτας Χρήστος με επίδοση 6,70 μ. και στα 200 μ. ο Κουλός Δημήτριος, με επίδοση 22.39.
– Τέλος στα 800 μ. Εφήβων συμμετείχε ο αθλητής Μιχάλης Καραγιάννης, στο τριπλούν ο Γεώργιος Γεωργίου και στο άλμα εις μήκος ο Άρης Ζαχαρόπουλος.
“Εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητικό σύλλογο ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ, έναν σύλλογο που έχει αναδειχθεί πρεσβευτής του κλασικού αθλητισμού για ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη, υπηρετώντας με ήθος και υποδειγματική συνέπεια τα ιδεώδη του Στίβου και του ευ αγωνίζεσθαι. Είμαστε συγκινημένοι όχι μόνο για τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου αλλά κυρίως για το έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα για τις νέες και τους νέους του τόπου μας! Συγχαίρουμε τους αθλητές μας, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με την αγωνιστικότητά τους, τη σεμνότητά τους, δουλεύουν σκληρά και επίμονα για να πετύχουν τους στόχους τους. Πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση για το σπουδαίο έργο της, στους προπονητές και σε όλους όσοι στέκονται στο πλευρό των αθλητών. Είμαστε περήφανοι για όλους σας!” επισήμανε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

evosmos

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κορδελιού – Ευόσμου για το σχ. έτος 2020-21

evosmos

Μιχάλης Χωραφάς: ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ… Προς δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου…

evosmos

Leave a Comment