ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Χωρίς παρέλαση, λόγω των μέτρων ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου τίμησε με σεβασμό τους Ήρωες και την Επέτειο του «ΟΧΙ»(ΦΩΤΟ)

Χωρίς παρέλαση, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά με δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις, ομιλίες, καταθέσεις στεφάνων και κυρίως με το σεβασμό που αρμόζει στην ημέρα και τους ήρωες που πολέμησαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου τίμησε την 28η Οκτωβρίου και την επέτειο του «ΟΧΙ».

Στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, στο Μνημείο Παύλου Μελά, στην πλατεία Σκρα.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Εκπαιδευτικός του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου – Κορδελιού κ. Κατερίνα Μυτακίδου, ενώ στεφάνια κατέθεσαν επίσης ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Σταυρίδης, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου – Κορδελιού που εκπροσώπησαν τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου – Κορδελιού Πέτρος Μεσθανεύς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.

Στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Αντιδήμαρχο – Αναπληρωτή Δήμαρχο Κωνσταντίνο Σωτηράκη, στο ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κ. Ελένη Μουρτζίνου, ενώ στεφάνια κατέθεσαν επίσης ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Σταυρίδης, οι μαθητές του 25ου Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ευόσμου, ο Σύλλογος Ποντίων «Παναγία Κρεμαστή» και εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του covid-19, και ως εκ τούτου υπήρξε περιορισμένη εκπροσώπηση των σχολείων του Δήμου.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και 25ης Μαρτίου (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ανακοίνωση Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου

evosmos

Leave a Comment