LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Διέλυσε» το μαγαζί ο Μαργαρίτης: Πήγε εκεί που τραγουδάει ο Μάστορας, πήρε το μικρόφωνο και είπε το Κελί 33

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρισκόταν ανάμεσα στον κόσμο που γέμισε το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες».

Ο frontman του συγκροτήματος εντόπισε τον λαϊκό καλλιτέχνη στους θαμώνες και τον πλησίασε. Ο Γιώργος Μαργαρίτης τον τίμησε, μεταξύ άλλων, με ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «Κελί 33».

Αφού σηκώθηκε από τη θέση του, αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τον Χρήστο Μάστορα και πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει τη γνωστή του επιτυχία. Τη στιγμή απαθανάτισε με το κινητό του θαμώνας, που μοιράστηκε στο TikTok τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο

@georgefandridis στο κελί 33….#mastoras #enastron #margaritis ♬ πρωτότυπος ήχος – George Fandridis


Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποθεώθηκε από τον κόσμο που υπήρχε στο μαγαζί και μετά το ρεφρέν που είπε, καταχειροκροτήθηκε.

«Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα»: Έξω φρενών ο Γιώργος Μαργαρίτης, η ερώτηση που τον εξόργισε
Ο Γιώργος Μαργαρίτης ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” όπου αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του με τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον γιο του, Κωνσταντίνο που συνοδεύει το σχήμα.

Γιώργος Μαργαρίτης: Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου
«Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία. Από εδώ και πέρα, ας πάρει τον δρόμο του».

Για να προσθέσει ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Τα παιδιά των τραγουδιστών έχουν κάποια φωνή, αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Ενώ η ερώτηση του δημοσιογράφου για τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα η Π. Παπαδοπούλου, παρά την αρχική ανακοίνωση που την περιλάμβανε, ο Μαργαρίτης έδειξε να αντιδράει έντονα.

Λέγοντας: «Α όχι όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα», και διέκοψε την συζήτηση.

Ενώ αντίστοιχα και η Χριστίνα Μαραγκόζη, είχε έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή και τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει τότε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: “ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΩ ΜΥΑΛΑ” ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ – “ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

evosmos

Καιρός αύριο: Ομίχλη με βροχές και καταιγίδες – Θυελλώδεις άνεμοι

evosmos

Κρούσματα κορωνοϊού: Μεγάλη η διασπορά – 51 νέες νοσηλείες σε λίγες ώρες

evosmos

Leave a Comment