ΕΛΛΑΔΑ

Διέψευσε τον… θανατό του ο Νίκος Μαστοράκης

Με τα fake news να δίνουν και να παίρνουν στο διαδίκτυο, δεν είναι λίγοι οι «επώνυμοι» στην Ελλάδα που έχουν πέσει θύματά τους, με πιο συχνό φαινόμενο να τους… πεθαίνουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Νίκου Μαστοράκη, με αναρτήσεις στο facebook να παρουσιάζουν ότι πέθανε. Έτσι αναγκάστηκε να προβεί σε διάψευση του… θανάτου του, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ…

…είμαι αναγκασμένος να το διαψεύσω, όσο κι αν απογοητεύσω μερικούς. Εκείνοι που το ανακυκλώνουν, βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους. Τα fake news και μάλιστα αυτού του είδους, τιμωρούνται αυστηρά.

Αν τύχει να το βρείτε, πατήστε τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και κάντε αναφορά στο FB».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγωνία στο Ηράκλειο Κρήτης: Στην εντατική παιδί μετά από επέμβαση – Βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

evosmos

Σέρρες: Σπάνιο φαινόμενο σε φάρμα – Φοράδα γέννησε δίδυμα

evosmos

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ!!! «Ποτέ δεν συμβιβάστηκες με ό,τι θεωρούσες λάθος», το συγκινητικό «αντίο» στην 23χρονη που έχασε τη ζωή της στην Κατεχάκη

evosmos

Leave a Comment