ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟΥ NOOR 1 ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο γνωστός από την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, Αιμίλιος Κοτσώνης, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, πρώην συνεργάτης της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αιμίλιος Κοτσώνης, είχε αθωωθεί στο εφετείο για το πολύκροτο σκάνδαλο, παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας Βασιλική Βλάχου αλλά και η εισαγγελέας Εφετών Μαρία Τρουπή είχαν ζητήσει την καταδίκη του ως αυτουργού της μεταφοράς του φορτίου της ηρωίνης.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικάσει τον Αιμίλιο Κοτσώνη σε κάθειρξη δέκα ετών. Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Εφετών τόνισε για τους Γιαννουσάκη, Κοτσώνη και άλλους: «Ενήργησαν με πλήρη συνείδηση και στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος για τους ίδιους. Λόγω των γνώσεών τους, ήταν σε θέση να οργανώσουν το σύνολο των ενεργειών για τη μεταφορά της ηρωίνης στην Ελλάδα. Σκοπός της οργάνωσης ήταν η διαμετακόμιση ναρκωτικών μέσω της Ελλάδας στην Ευρώπη, όπου θα τα διέθεταν σε τρίτα πρόσωπα με σκοπό το κέρδος».

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή.

επιφυλάξεις ως προς την αλήθεια της πληροφορίας ΠΗΓΗ
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Ανέβηκε στον άμβωνα και φώναζε “ΑΝΑΘΕΜΑ” – Προσαγωγή στην Ασφάλεια

evosmos

4 ερωτήματα για το θάνατο του 20χρονου Εύελπι στην Ρεντίνα

evosmos

Αυτή είναι η 20χρονη Δήμητρα… Η Κρητικοπούλα που άφησε ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ τον 40χρονο ληστή που της επιτέθηκε…!!!

evosmos

Leave a Comment