ΕΛΛΑΔΑ

Διχάστηκαν μέχρι και οι εμβολιαστές: «Αυτό είναι δικτατορία – Είμαστε πειραματόζωα;» – Χαμός με Γ.Λιάγκα-Β.Περρή (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη διαφωνία για το νέο μέτρο που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάσει του οποίου ο εμβολιασμός γίνεται υποχρεωτικός για όλα τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, είχαν στον «αέρα» του Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής.
Ο τελευταίος εξέφρασε τη διαφωνία του με το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους.

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα. Να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Σώπα, ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε πως «θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν», με τον παρουσιαστή ωστόσο να γίνεται ξανά έξαλλος σχολιάζοντας: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τσούκαλης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις, υπάρχουν κενά»

evosmos

Κορωνοϊός: «Πόλεμος» στις ΜΕΘ, 3.500 στα νοσοκομεία, άλλοι 45 νεκροί – Στο τραπέζι lockdown Μαρτίου ή «ακορντεόν»

evosmos

Κτηνωδία στη Σαμαρίνα – Πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν πέντε άλογα

evosmos

Leave a Comment