ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 34χρονου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία του 34χρονου συνεργού του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης εγκύου, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της.

Κατά την τρίωρη απολογία στον 4ο τακτικό ανακριτή ο 34χρονος επανέλαβε τα όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς επισημαίνοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι «ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του (σ.σ. ο 39χρονος) μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα απ την οικοδομή περίμενα στο αυτοκίνητο. Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε».

Ο 34χρονος φέρεται να επανέλαβε επίσης ότι είχε πεισθεί από τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας ότι θα έκαναν ληστεία κι ότι κανείς δεν επρόκειτο να πάθει τίποτα ενώ στη συνέχεια φοβήθηκε για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του ότι θα «πάθει τα ίδια» καθώς ο 39χρονος φέρεται να τον είχε απειλήσει προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος που όπως τονίζει και ο δικηγόρος του έσπευσε αυτοβούλως στην Αστυνομία για να καταθέσει τα τι είχε συμβεί, φέρεται ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του αυτή παρά τις απειλές του 39χρονου τον οποίο τηλεφωνούσε και δεν του απαντούσε ήταν πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα των πως η Γεωργία ήταν έγκυος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάρισα: Καθηγήτρια ξέσπασε σε κλάματα καθώς περιέγραφε το βιασμό της – «Ένιωθα τα βρωμόχερά του πάνω μου»

evosmos

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον όγκο στον νωτιαίο μυελό – «Ήταν σπάνιο»

evosmos

Το έγκλημα του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ: Πώς η Ελλάδα χρηματοδότησε τους Αζέρους και την τουρκική πολεμική βιομηχανία

evosmos

Leave a Comment