ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία καπετάνιου: Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της “μαύρης χήρας”

Ο εισαγγελικός λειτουργός την χαρακτήρισε ως έναν “πολύ σκληρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που δεν μετάνιωσε” και πρόσθεσε “η κυρία δεν έκλαψε για την πράξη της. Τον έχει σκοτώσει, τον έχει καθαιρέσει από μέσα της… Ούτε ένα ψεύτικο άλλοθι δεν είχε η κυρία. Και κανένας δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει σε αυτό το άλλοθι”.

Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ναυπλίου, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του ζήτησε την ενοχή της 42χρονης «μαύρης χήρας της Ερμιονίδας», η οποία δικάζεται σε β’ βαθμό για τη δολοφονία του συζύγου της και καπετάνιου στην Κοιλάδα τον Δεκέμβριο του 2014.

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για μία “συζυγική ζωή ωρολογιακή βόμβα, η οποία ήταν βασισμένη στο ψέμα και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί” και επέμεινε στην εμπλοκή τρίτου προσώπου λέγοντας πως “έγινε συμπραγμάτωση”.

“Οι περιπτώσεις αυτοκτονίας δεν έχουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Δεν καθαρίζονται ο χώρος, οι κάλυκες και τα αποτυπώματα. Αυτά είναι σκαλίσματα αυτουργών, συναυτουργών. Προφανώς και άλλος έκανε παρέμβαση στον χώρο…

Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η μητέρα ενός παιδιού πηγαίνει στο σπίτι ενός εργένη και έχει κλειδί και μπαινοβγαίνει. Στη ζωή της κατηγορουμένης είχε εισχωρήσει ένα πρόσωπο για το οποίο ο σύζυγός της έτρεφε αισθήματα”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Η αγόρευση του εισαγγελέα προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας οι οποίοι ανέφεραν: “Η εισαγγελική πρόταση επαναλαμβάνει το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης κάτι που μας δημιουργεί θλίψη. Είναι δύσκολο να αντικρούσουμε επιχειρήματα που δεν εστιάζονται πάνω σε ευρήματα”.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιουλίου με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και ενδεχομένως την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» του Νίκου Αλέφαντου

evosmos

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ: ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ! ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ… ΕΨΑΧΝΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

evosmos

ΣΟΚ στην Κομοτηνή – Ανείπωτος θρήνος! Πέθανε 22χρονη αθλήτρια – Κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

evosmos

Leave a Comment