ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Όσα έδειξαν τα πρώτα στοιχεία των εξετάσεων DNA

Οι Αρχές εστιάζουν στον εντοπισμό του 12ου φερόμενου ως εμπλεκόμενου στη δολοφονία
Αρκετά σημαντικά είναι τα ευρήματα των εξετάσεων DNA για την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό δείγματα γενετικού υλικού του αδικοχαμένου Άλκη βρέθηκαν στη λεπίδα του δρεπανιού όσο και στο κόμβιο αναδίπλωσης του.

Βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σκουρόχρωμες κηλίδες DNA στο πατάκι του τρίτου αυτοκινήτου, του γκρι πόλο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό DNA, βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να είναι κρίσιμες για την υπόθεση.

Παράλληλα οι Αρχές εστιάζουν στον εντοπισμό του 12ου φερόμενου ως εμπλεκόμενου στη δολοφονία, οδηγό του 3ου αυτοκινήτου, ο οποίος αναφέρεται ως «μεγαλύτερος» είτε αυτό σημαίνει σε ιεραρχία είτε σε ηλικία.

Τέλος, ο κύκλος των καταθέσεων κλείνει την Δευτέρα με τον 20χρονο κατηγορούμενο που κατέφυγε στην Αλβανία και αργότερα παραδόθηκε στις αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Πρόσκρουση φορτηγού πλοίου σε άλλο, σε προβλήτα του λιμανιού με υλικές ζημίες

evosmos

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: «ΦΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ»

evosmos

Έσπασαν 200 κιλά πιάτα: Το βράδυ που άλλαξε για πάντα τα ελληνικά μπουζούκια

evosmos

Leave a Comment