ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Μάνα και κόρη σκότωσαν στον ύπνο του τον 49χρονο συζυγό και πατέρα – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 45χρονης μητέρας και η προσπάθεια επανασύνδεσης
Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε η ένταση μεταξύ ενός 49χρονου ταξιτζή με την 45χρονη συζυγό του και την 18χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο του θύματος, ο 49χρονος άντρας ήταν νευρικός και οξύθυμος και ερχόταν συχνά σε αντιπαράθεση με την οικογένειά του.

Μάλιστα, στο κοντινό παρελθόν, η 45χρονη συζυγός του, είχε φύγει από το σπίτι τους με σκοπό να ζήσει μόνη μαζί με την 18χρονη κόρη τους, ενώ κατά την απουσία της από την συζυγική της στέγη, είχε σύντροφο με τον οποίο είχαν κάνει και μια μικρή κόρη, η οποία είναι τώρα τριών ετών.

Ο άτυχος άνδρας τσακωνόταν συχνά και με την 18χρονη κόρη του, με την οποία είχαν άσχημες σχέσεις, καθώς εκείνη στους οικογενειακούς τσακωμούς υποστήριζε την μητέρα της, ενώ την ακολούθησε και στο νέο της περιβάλλον.

Η σοβαρή ασθένεια της 45χρονης και η προσπάθεια επανασύνδεσης

Να σημειωθεί πως η 45χρονη συζυγοκτόνος δεν εργάζεται, καθώς είναι βαριά άρρωστη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι θεραπείες της πηγαίνουν καλα και δείχνει να αποφευγει προς τον παρόν τον κίνδυνο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο 49χρονος ταξιτζής, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, είχε δεχτεί την επιστροφή της γυναίκας του και της κόρης του στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο, καθώς δεν είχαν πάρει διαζυγιο και θέλησαν να ξαναπροσπαθήσουν για την επανασύνδεση.

Ο 22χρονος γιος ήταν ο πρώτος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο

Τον άτυχο ταξιτζή βρήκε στο σπίτι ο 22χρονος γιος του, που είναι φοιτητής, ο οποίος κατα τα διαλείμματα των σπουδών του επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και μένει μεν στην ίδια πολυκατοικία, αλλά στο σπίτι του ανύπαντρου θείου του, αδερφού του πατέρα του, που έχουν το ταξί από κοινού.

Μάλιστα ο 22χρονος γιος του θύματος ήταν αυτός που την Κυριακή το απόγευμα βρηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο του τον νεκρό πατέρα του με χτυπήματα από μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία ενώ τηλεφώνησε και στην μητέρα του η οποία έλειπε από το σπίτι.

Κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος έφερε 15 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο πρόσωπο με το όπλο του εγκλήματος να βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά μέσα σε ένα φρεάτιο.

Σεξουαλική κακοποίηση και οικονομικές διαφορές «όπλισαν» τα χέρια μάνας και κόρης

Οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, ανέφεραν ενώπιον της εισαγγελέως ότι το θύμα τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ υπήρχαν και οικονομικές διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτή η συμπεριφορά του ήταν η αιτία να οπλίσει το χέρι τους.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική διώξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ομόφωνο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για την Αγία Σοφία

evosmos

Αντιδράσεις για τα πρώην κοιμητήρια Κορδελιού – Ενοίκιο από τον δήμο ζητά η εκκλησία

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο αλλά… ξέχασαν μία ρόδα ΙΧ! (φωτό)

evosmos

Leave a Comment