ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον νεκρό αθλητή από κεραυνό – Η στιγμή που ελικόπτερο παραλαμβάνει τη σορό

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Δράμας, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα υπάρχει αρκετός κόσμος στην πλατεία του χωριού «Πύργοι» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη κι έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα ένας άνδρας χτυπημένος από κεραυνό.

Υπενθυμίζεται πως ο ορειβατικός αγώνας στο όρος Φαλακρό μετατράπηκε σε τραγωδία με έναν αθλητή να χάνει τη ζωή του από κεραυνό, έναν ακόμη να είναι βαριά τραυματισμένος και έναν τρίτο άνδρα να τραυματίζεται ελαφρά.

O δήμαρχος Προσοτσάνης Δράμας, Θεόδωρος Αθανασιάδης, ανέφερε πως εξαιτίας του δύσβατου πεδίου χρειάστηκε ελικόπτερο προκειμένου να ανασυρθεί η σορός, καθώς οι αθλητές βρίσκονταν σε ένα φαράγγι μόλις 6 χλμ. μετά το χωριό Πύργοι από όπου έγινε η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα ορεινής αντοχής.

Ο βαριά τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε κι αυτός με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Τα προγνωστικά δεν έδειχναν τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα
«Το χωριό είναι συγκλονισμένο. Ήταν η πρώτη φορά που γινόταν τόσο οργανωμένα αυτός ο ορειβατικός αγώνας με πρωτοβουλία του Πεζοπορικού Συλλόγου της περιοχής και πραγματικά πιστεύαμε πως θα ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για τους 56 αθλητές που πήραν μέρος. Δυστυχώς όμως όταν εμείς κάνουμε σχέδια, ο Θεός έχει άλλα», τόνισε ο δήμαρχος στο in, ενώ σε σχετική ερώτηση για την πρόγνωση του καιρού, ανέφερε πως στις 8 το απόγευμα του Σαββάτου που ξεκίνησε ο αγώνας τα προγνωστικά δεν έδειχναν πως την περιοχή θα πλήξουν κεραυνοί τα ξημερώματα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ALPHA! “Το κανάλι οφείλει να πάει τους “κοπρίτες” του στη θέση τους…”

evosmos

Συνελήφθη στην Κολομβία 47χρονος που είχε διαρρήξει θησαυροφυλάκιο τράπεζας στη Νέα Σμύρνη

evosmos

Εσείς το ξέρατε; – Για ποιο λόγο σπάμε ένα ρόδι την Πρωτοχρονιά;

evosmos

Leave a Comment