ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ;

Μπροστά σε μία πρωτοφανή κρίση βρίσκεται η γαλακτοβιομηχανία αλλά και συλλήβδην οι κτηνοτρόφοι στην Ελλάδα!

Η ενεργειακή κρίση σε συνδυασμό με τις μειωμένες εισαγωγές ζωοτροφών και πρώτων υλών έχουν εκτοξεύσει το κόστος παραγωγού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι ενδεικτικό πως από πέρυσι τέτοια περίοδο οι ζωοτροφές έχουν παρουσιάσει αύξηση 100%!

Οι ειδήμονες προειδοποιούν για μεγάλες ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ το β’ εξάμηνο του 2022, όταν και θα εξαντληθεί το στοκ που έχουν οι περισσότεροι στις ζωοτροφές!

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μειωμένη κατανάλωση γάλατος λόγω αυξήσεων στην τελική τιμή του προϊόντος γεμίζουν με απαισιοδοξία τους παραγωγούς για το άμεσο μέλλον.

Τα στοιχεία με αριθμούς πλέον “μιλούν” από μόνα τους:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Στους 242 οι νεκροί – Έχασαν τη μάχη δυο άντρες σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη

evosmos

Κωσταράκος σε Τσελίκ: Αν έρθετε βράδυ, θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό

evosmos

Υπόθεση φρίκης στο Βύρωνα: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γάτα ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ – «Ήταν μία άτυχη στιγμή»

evosmos

Leave a Comment