ΕΛΛΑΔΑ

Δώσαμε, δώσαμε, δώσαμε… Πόσο πια; – Έξαλλος ο Άδωνις με την αχαριστία του λαουτζίκου

Θράσος, αλαζονεία, αμετροέπεια, αναισχυντία, αναλγησία. Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που θα μπορούσε η λίστα να μην έχει σταματημό, όταν θέλει κανείς να χαρακτηρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβερνητική νοοτροπία αναφορικά με την αντιμετώπιση των πολιτών.

Με αφορμή την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που κατέδειξε σε όλο της το μεγαλείο τη σκληρή και άσχημη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, ο Υπουργός Εργασίας επιδόθηκε (ξανά) σε ένα ρεσιτάλ που συγκεντρώνει και συνδυάζει όλους τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς.

Η αλήθεια για τη δεινή θέση των πολιτών, με τους οκτώ στους 10 να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις τους, είναι ένα τεράστιο χαστούκι.

Αλλά η Κυβέρνηση δεν παίρνει χαμπάρι από αυτά και απορεί γιατί ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με τόσα καλάθια, pass, επιδόματα και άλλα ψίχουλα που του έχει πετάξει και απορεί, δια στόματος Άδωνι, γιατί τόσα παράπονα…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαλκιδική: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα στα Νέα Μουδανιά

evosmos

Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της Εταιρείας Δολοφόνων – Σκότωνε ηλικιωμένους για τις περιουσίες τους

evosmos

Κορωνοϊός: Μόνο οκτώ κρεβάτια ΜΕΘ κενά στη Θεσσαλονίκη – 45 στην Αθήνα

evosmos

Leave a Comment