LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Είναι κούκλος, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη ανέβηκε στην πίστα & έφερε «λιποθυμίες»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έχει διαγράψει και συνεχίζει να διαγράφει τη δική του μεγάλη πορεία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Τα καλλιτεχνικά του χνάρια ακολουθεί και ο 26χρονος γιος του, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ παίζει και κιθάρα και κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

«Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά» είχε πει σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο πατέρας του Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος φυσικά και είναι περήφανος για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του γιου του.

Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση πάντως έγινε τον Νοέμβριο του 2022 όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του πατέρα του στην μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρ’ όλο που τα τελευταία χρόνια η μία συνεργασία διαδεχόταν την άλλη σε νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης ως κιθαρίστας, πολύ πρόσφατα άρχισε να λανσάρει τον εαυτό του καλλιτεχνικά και ως τραγουδιστής. Φέτος μάλιστα, συνεργάζεται με τον πατέρα του στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live όπου εμφανίζεται μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Φυσικά, στην πρεμιέρα, ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είχε και ιδιαίτερη αγωνία, την οποία φρόντισε να μετατρέψει σε ενέργεια ώστε να χαρίσει στους θαμώνες του μαγαζιού μοναδικές ερμηνείες όχι αποκλειστικά μόνος του στη σκηνή αλλά και μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη με όμορφα ντουέτα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του από την πρόσφατη πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα του:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! Έκλεισε το αεροδρόμιο της Σύρου γιατί… κουράστηκε ο υπάλληλος!

evosmos

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 28 ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Άγκυρα προκαλεί: Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από εμπλοκές ελληνικών και τουρκικών μαχητικών

evosmos

Leave a Comment