LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Είπαν ότι η σχέση τους ήταν συμβόλαιο»: Μαθεύτηκε για Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη, 3 χρόνια μετά τον χωρισμό

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσκλήθηκε στην εκπομπή «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube, όπου παραχώρησε συνέντευξη με άκρως εξομολογητική διάθεση.

Η συνέντευξη με τον αγαπημένο καλλιτέχνη συζητήθηκε επίσης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου ο Άρης Καβατζίκης, πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που ο ίδιος είχε συναντήσει τον γνωστό τραγουδιστή. Έκανε λόγο για περιστάσεις όπου οι ανθρώποι από τη δισκογραφική του εταιρεία επιχείρησαν να καθορίσουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων που θα του απηύθυνε.

Μιχάλης Χατζηγιάννης 

«Εγώ θέλω πλέον – τώρα που μεγάλωσα – να γίνω YouTuber. Είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ρωτάνε όλα αυτά που κάθε δημοσιογράφος θα ήθελε να ρωτήσει αλλά λόγω της κοινωνικής νόρμας ποτέ δεν θα το κάνει. Όλοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτά τα πράγματα… το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, το πόσα άκουσε για τη σεξουαλικότητά του τώρα που μιλάμε πια ανοιχτά για όλα» τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Για να μιλήσουμε αυτό καθ’ αυτό. Αλλιώς θα τις έκανα εγώ τις ερωτήσεις και αλλιώς τις έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τέτοια θέματα. Επειδή έχει τύχει όμως να κάνω συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και των καναλιών μας και μου έλεγαν: όχι ερωτήσεις για την προσωπική ζωή. Τέλος. Τι; Θα αμφισβητήσουμε και τους εαυτούς μας; Τα κανάλια μας προσπαθούν να προστατεύσουν τους καλλιτέχνες. Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με τον Μιχάλη απέναντι και να μου πουν: όχι προσωπικές ερωτήσεις» συμπληρώνει ο Άρης Καβατζίκης.

167 

«Τότε είχε γραφτεί ότι η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν συμβόλαιο. Είχαν γραφτεί «τέρατα» και είχαν κινηθεί και νομικά οι δυο τους νομίζω. Για να κρατήσουμε όμως το ουσιαστικό της υπόθεσης, εγώ χαίρομαι που άκουσα τελικά τον Μιχάλη να μιλάει για αυτά τα θέματα. Και δεν θεωρώ ότι είναι κλειδαρότρυπα αυτό», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα. Έχω ακούσει τα πάντα για τις προτιμήσεις μου”

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη, στο YouTube, «Ιδιωτική Κατακραυγή», μίλησε για την επαγγελματική του πορεία στη μουσική, στα πρώτα του βήματα, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τους σταθμούς της ζωής του.

Τα πρώτα βήματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «με πέτυχε ο Γιώργος Νταλάρας 14 ετών έξω από ένα μαγαζί που είχε επισκεφθεί. Εγώ τραγουδούσα απ’ έξω και όταν εκείνος βγήκε, μου λέει: όταν έρθεις στην Αθήνα, να έρθεις να με βρεις. Θυμάμαι, επίσης, ότι την επόμενη μέρα μετά την απόλυση από τον στρατό, έπρεπε εσπευσμένα να πετάξω για Αθήνα. Με περίμενε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για να πω το τραγούδι των τίτλων στο Άγγιγμα Ψυχής. Το κρατούσε, το «φρέναρε» καιρό για να το πω εγώ».

Σχετικά με την τελευταία φορά που τραγούδησε στα μπουζούκια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επεσήμανε «η τελευταία μου συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2009 με τους Onirama. Είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τραγουδάω σε μπουζούκια. Ήταν άλλα τα λεφτά τότε. Θα μπορούσε ένας καλλιτέχνης με τα ποσά που δίνονταν τότε να πει ότι σταματάω το τραγούδι και πάλι να έχει καβάτζα».

Όσον αφορά τα σχόλια για τη φωνή του, ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα. Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την «πάτησες». Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια διατηρούν καλές επαφές

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατέληξε «με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

evosmos

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Μέχρι και το στρατιωτικό νοσηλευτικό προσωπικό έχει φτάσει στο αμήν με την πολιτική των “αρίστων” στο 251 ΓΝΑ

evosmos

Σκούζει ο Πορτοσάλτε για τα πανό που τον κράζουν στα γήπεδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment