LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Είχε πει ότι τον πονάει που…» – Σπάει την σιωπή της η σύζυγος του Τερζή – Η αλήθεια για την «κόντρα» του Πασχάλη με τον Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν διακόψει σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν δεν είχε γίνει γνωστός. Μετά από επικοινωνία που είχε η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή με το Πρωινό, διέψευσε αυτή τη φήμη.

«Τους τελευταίους 4 μήνες έλυσαν τους λογαριασμούς τους»
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, ο οποίος μίλησε μαζί της τηλεφωνικά, «η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε υπήρξε μεταξύ των δύο καλλιτεχνών οποιαδήποτε παρεξήγηση».

«Μάλιστα επιθυμεί να σταματήσει η αναπαραγωγή της είδησης ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν σε κόντρα, καθώς δεν είναι αληθής», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρίκαλα: Αποδοκιμάστηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Θ.Λιούτας (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Δάγκωσε και έκοψε το αφτί ντελιβερά σε καυγά στην Πέλλα

evosmos

Ηλιούπολη: Ανήλικοι «έσπασαν» στο ξύλο 15χρονο και του έκλεψαν το μπουφάν – Χειροπέδες σε έναν 14χρονο

evosmos

Leave a Comment