ΕΛΛΑΔΑ

Εβρος: Νέο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη

Σήμερα η κηδεία του άτυχου 46χρονου
Την δύσκολη κατάσταση κατά την οποία επιχείρησαν την Δευτέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον Έβρο και έχασε τη ζωή του ο 46χρονος πυροσβέστης, αποτυπώνει ακόμα ένα βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Ο 46χρονος πυροσβέστης έσπευδε να συνδράμει στην επιχείρηση για τη διάσωση των μαθητών, όταν, ενώ βρισκόταν έξω από το πυροσβεστικό όχημα, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το βίντεο τραβάει συνάδελφος του άτυχου Γιάννη, λίγο πριν τα ορμητικά νερά παρασύρουν τον αρχιπύραρχο, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα συνάδελφός του ακούγεται να λέει πως έσωσε και ένα δεύτερο πυροσβέστη από πνιγμό σύμφωνα με το e-evros.gr.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου στη Νέα Χιλή του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι: «Από τώρα και στο εξής μιλάμε στην Κύπρο για δυο χωριστά κράτη»

evosmos

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ”! Δείτε τα μέλη της συμμορίας που μπούκαρε σε σπίτια από τον Ωρωπό έως την Χαλκίδα

evosmos

Χατζηδάκης: Ο διάλογός του με υπάλληλο του ΕΦΚΑ Κερκύρας που… δεν τον αναγνώρισε – «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

evosmos

Leave a Comment