ΕΛΛΑΔΑ

Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ σε σχολική εκδρομή

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 17χρονης μαθήτριας του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου που υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς, οι γιατροί και όσοι έζησαν από κοντά την περιπέτεια της μαθήτριας, περίμεναν να συμβεί ένα θαύμα ωστόσο όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Οι γονείς της ήταν διαρκώς δίπλα στο παιδί τους και ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή για ένα «θαύμα».

Η σχολική εκδρομή που μετατράπηκε σε εφιάλτη για την 17χρονη
Όλα άρχισαν το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου όταν το κορίτσι που αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με τροφικές αλλεργίες και συγκεκριμένα στα γαλακτοκομικά προϊόντα, έφαγε βούτυρο. Ένιωσε αμέσως δυσφορία και πήγε στο δωμάτιο της για να κάνει ένεση αδρεναλίνης, εκεί που τη βρήκαν λίγο αργότερα χωρίς σφυγμό συμμαθητές και καθηγητές της. Μετά τις κλήσεις στο ΕΚΑΒ, αμέσως ξεκίνησε ένας αγώνα δρόμου των διασωστών για να επαναφέρουν το κορίτσι μετά την ανακοπή που υπέστη. Το ασθενοφόρο μετέφερε το κορίτσι στο Βενιζέλειο λίγα λεπτά αργότερα και το κορίτσι συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Η Γεωργία παραπατούσε μέσα στο ξενοδοχείο…» – Τι δείχνουν οι κάμερες τη βραδιά του βιασμού

evosmos

Γιατί αναβλήθηκε ξανά η φορολόγηση υπερκερδών;

evosmos

Άρτεμις Βασίλη: Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης – Η νέα μαρτυρία ”κλειδί”

evosmos

Leave a Comment