ΕΛΛΑΔΑ

Εκατομμυριούχος, γοητευτικός και αινιγματικός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άθηνας Ωνάση μαζί με τον νέο Ιταλό σύντροφό της

Αθηνά Ωνάση: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

Η Αθηνά Ωνάση γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωτισμό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Αθηνά Ωνάση διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με κούκλο Ιταλό εκατομμυριούχο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μιλάνο.

Η ίδια προσπαθεί να κρύβει αυτή τη σχέση τόσο από τα φώτα της δημοσιότητας όσο και από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Η πρώτη τους επαφή έγινε μερικούς μήνες πριν σε φιλανθρωπικό γκαλά και έκτοτε είναι ζευγάρι.

Στους αγώνες “Athina Onassis Horse Show”, που έγιναν πέρσι στο Saint Tropez, η Αθηνά Ωνάση συνοδευόταν από έναν γοητευτικό άνδρα, με τον οποίο γευμάτισαν στο εστιατόριο.

Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η χρυσή κληρονόμος απόλαυσε την παρέα του άγνωστου συνοδού της και τις τρεις ημέρες που διήρκεσαν οι αγώνες ιππασίας.

Οι δυο τους έμειαζαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι πίνοντας τη σαμπάνια τους και συζητούσαν τόσο μεταξύ τους όσο και με τους άλλους προσκεκλημένους.

Ο συγκεκριμένος μυστηριώδης άνδρας φέρεται να είναι και η νέα σχέση της Αθηνάς Ωνάση, του οποίου ακόμα παραμένει άγνωστη η ταυτότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση με τον νέο της σύντροφο


[i-diakopes.gr]

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΑΤΟ: «Δεν αποτελεί προϋπόθεση η αποχώρηση των τουρκικών πλοίων για να καθίσει η Ελλάδα στο τραπέζι»

evosmos

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης κατέβασε κοπέλα γιατί φορούσε κοντή μπλούζα (VIDEO)

evosmos

“ΑΑΔΕ: Στο κυνήγι της μεγάλης φοροδιαφυγής 800 ράμπο” – Οι… ράμπο γιατί δεν πηγαίνουν μια βόλτα στη Βουλή;

evosmos

Leave a Comment