ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: «Προηγούμαστε στα exit poll» λένε οι Ρεπουμπλικάνοι

45% πιθανότητες στον Ντ.Τραμπ οι στοιχηματικές – Οι δημοσκοπήσεις «βλέπουν» Δημοκρατικούς
Διαρροές από πρώιμα exit polls μαζί & αποδόσεις στοιχηματικών εταιριών δείχνουν τις τελευταίες ώρες μία άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, διαρροή exit poll της πρώιμης ηλεκτρονικής κι επιστολικής ψήφου που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε διαδικτυακούς κύκλους υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ, δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κερδίζει τις πολιτείες της Φλόριντα, της Πενσιλβάνια, του Οχάιο και του Ουισκόνσιν και άρα και τις εκλογές με 306 εκλέκτορες.

Αν αυτό το exit poll είναι ακριβές, τότε την 3η Νοεμβρίου θα υπάρξει ευρεία νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, αφού οι ψηφοφόροι της «τελευταίας στιγμής» θα είναι συντριπτικά υπέρ του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος έχει παρακινήσει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν αυτοπροσώπως, αφού υπάρχει πιθανότητα νοθείας από το «βαθύ κράτος» στην πρώιμη επιστολική ψήφο.

Υπενθυμίζουμε πως έχουν ψηφίσει ήδη περίπου 90 εκατομμύρια Αμερικανοί, σχεδόν το 65% των ψήφων των εκλογών του 2016, δείχνοντας πως θα υπάρξει τεράστια συμμετοχή.

Την ίδια στιγμή οι στοιχηματικές δίνουν τώρα 35 με 45% πιθανότητα στον Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει και 55-65% πιθανότητα στον Τζο Μπάιντεν, με την απόδοσή του προέδρου των ΗΠΑ να έχει πέσει σημαντικά καθώς το 70% των στοιχημάτων του τελευταίου 24ωρου είναι υπέρ του, ενώ ο τζίρος των παγκόσμιων στοιχημάτων για τις εκλογές, βρίσκεται σύμφωνα με εκτιμήσεις στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο Μάθιου Σάντικ, επικεφαλής του πολιτικού στοιχήματος στην στοιχηματική εταιρία GVC, δήλωσε πως οι στοιχηματικές εκτιμούν πως υπάρχουν εκατομμύρια «κρυφοί» οπαδοί του Τραμπ οι οποίοι δεν φαίνονται στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες αντίθετα δείχνουν άνετη επικράτηση του Τζο Μπάιντεν σε όλες τις «αμφιταλαντευόμενες» πολιτείες, ακόμα και στο… Τέξας.

Μάλιστα η τελευταία παναμερικανική δημοσκόπηση του NBC δείχνει τον Τ.Μπάιντεν σχεδόν 9 μονάδες μπροστά με 51,7% έναντι 43,9% του Τραμπ.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πόσα αεροπλάνα βρίσκονται στον αέρα αυτή τη στιγμή;

evosmos

Κωνσταντινούπολη: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου για μια… παραγγελιά (Βίντεο)

evosmos

«Πόρτα» & από την ΕΕ – Ζ.Μπορέλ: «Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος & σύμμαχος στο ΝΑΤΟ – Να πάτε σε διάλογο»

evosmos

Leave a Comment