ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρία τουρκικά αλιευτικά εμφανίστηκαν στα ανοικτά της Μυκόνου και ψαρεύουν ανενόχλητα! (βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε όριο η προκλητικότητα της Άγκυρας, καθώς τις τελευταίες ώρες τρία τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται ανοιχτά της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην παραλία Αγράρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mykonoslive.tv, το λιμενικό είναι ενήμερο, ενώ οι κάτοικοι εμφανίζονται εξαγριωμένοι, καθώς κλέβονται τα αλιευτικά αποθέματα της νήσου, χωρίς ουδείς να αντιδρά από την ελληνική κυβέρνηση.

Ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε και πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν αλιευτικά από την Τουρκία είχαν εντοπιστεί έξω από τη Σύρο και φαίνεται ότι οι Τούρκοι επιλέγουν διαφορετικού είδους κλιμάκωση με την χρήση πολιτικών σκαφών σε αποστολές κλοπής του θαλάσσιου ελληνικού πλούτου έξω από τα ελληνικά νησιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Μαρία, εγώ είμαι gay…”: Η άγνωστη ιστορία του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν δολοφονηθεί!

evosmos

Σαν να έδινε συνέντευξη στην Μενεγάκη…Ερωτήσεις λες και ήταν σε κανένα μεσημεριανάδικο από την Μάρα Ζαχαρέα

evosmos

«Τελεσίγραφο» του Ρ.Τ.Ερντογάν μετέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ στον Κ.Μητσοτάκη: «Ή συμβιβασμός ή πόλεμος»

evosmos

Leave a Comment