ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από άστεγος, δηλώνει και άπορος ο υπόδικος Πέτρος Φιλιππίδης και βάζει τη γυναίκα του να ζητάει δανεικά…

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για μία υπόθεση βιασμού το 2008 και δύο απόπειρες συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και καθημερινά οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι συγκλονιστικές.

Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και τον στήριξε τόσο με την κατάθεσή της όσο και με τις κινήσεις της τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον η οικογένεια Φιλιππίδη βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση λόγω των εξελίξεων και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έχει αναγκαστεί να ζητάει δανεικά χρήματα από φίλους τους!

Υπενθυμίζεται ότι εισοδήματα δεν υπάρχουν, έχουν πλειστηριαστεί τα σπίτια της οικογένειας σε Ψυχικό και Κορινθία, ενώ υπάρχει και δάνειο που έχει πάψει να εξυπηρετείται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Ελλάδα παραχωρεί στην Ουκρανία τα τεθωρακισμένα BMP-1 και παίρνει από Γερμανία ΤΟΜΑ Marder-1Α3/5

evosmos

Στο απόσπασμα – Θρησκευτικά: Δικαίωμα απαλλαγής και για τους ορθόδοξους μαθητές

evosmos

Μύκονος: Απίστευτες εικόνες με μαύρο νερό σε σπίτια – Δείτε βίντεο

evosmos

Leave a Comment