LIFE STYLE

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τις κόρες της και τον Ματέο

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) να μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, στις οποίες φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, πόζαρε με τις κόρες της, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

«Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου, τα βιβλία μου και την θάλασσα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

mene-kores

mene-agge

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ποδάρες»: Έτσι είναι χωρίς ρετoύς το σώμα της Ρούλας Κορομηλά στα 66, κλείνουν στόματα οι φωτο που διέρρευσαν

evosmos

Ντρέπομαι για τους γονείς μου: “Τους γκέι τους θέλουν νεκρούς, τους ξένους πνιγμένους και τις γυναίκες να πλένουν πιάτα”

evosmos

Φένια Πλεύρη: «Τα νιάτα θέλουν έρωτα και οι γέροι…» – Η αιχμηρή ανάρτηση για το γάμο του πατέρα της με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

evosmos

Leave a Comment