LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οι δύο βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρηση από το MEGA

Τις τελευταίες ώρες, η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι δεν θα συνεχίσει στο MEGA προτρέποντάς τους να ξεκινήσουν να αναζητούν νέα θέση εργασίας.

Η Ωραία Ελένη της TV ξάφνιασε αρκετούς με την απόφασή της, καθώς εδώ και εβδομάδες βρισκόταν σε επαφές και συζητήσεις με τη διοίκηση του καναλιού. Το συμβόλαιό της λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο κι έτσι έπρεπε να καθίσει στο τραπέζι, να θέσει τα επιχειρήματά της και τις επιθυμίες της, να ακούσει την αντίπαλη πλευρά και να δει πώς θα πορευτεί.

Το αποτέλεσμα, τελικά, δεν είχε θετικό πρόσημο καθώς δύο ήταν τα μελανά σημεία στο μεταξύ τους deal. Η Ελένη Μενεγάκη δεν δεχόταν καμία μείωση κόστους είτε σε επίπεδο παραγωγής της εκπομπής είτε στα δικά της χρήματα, ενώ ζητούσε ένα τριετές συμβόλαιο που θα την έκανε να κοιμάται ήσυχη για τις επόμενες σεζόν. Το παραπάνω πλαίσιο δεν έγινε αποδεκτό, έγιναν αντιπροτάσεις, τις οποίες όμως εκείνη δεν δέχτηκε. Η ίδια, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά την εμπορική της δύναμη και -παρά το γεγονός ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν υψηλά- το τηλεοπτικό προϊόν που μπορεί να προσφέρει.

Όσο γνωρίζουν την Ελένη, κάνουν λόγο για μία σκληρή διαπραγματεύτρια. Χαρακτηριστικά, ο επί σειρά ετών συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την Ελένη Μενεγάκη, ξέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις της είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή της. Όταν, όμως, είναι αλύγιστος και ο άνθρωπος που έχεις απέναντι, έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα υπήρχε. Απέναντί μου έχω την Ελένη Μενεγάκη που δεν μασάει και δεν κάνει βήμα πίσω σε όσα έχει πει. Όταν δεν κάνεις κι εσύ βήμα πίσω, είναι σαν να λες παιδιά τώρα τελειώσαμε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με ανακοίνωση καταδίκης των κυβερνητικών μέτρων Α.Ρέμος & όμιλος Μαροσούλη ανακοινώνουν τη διακοπή λειτουργίας του NOX

evosmos

Το θαύμα που βίωσε η Κατερίνα Λέχου: «Η πίστη μου στον Θεό με οδήγησε στον γάμο. Ήθελα να παντρευτώ για να έχω την ευλογία»

evosmos

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αντώνη Κανάκη – Τα βρήκε «μπαστούνια» και έφυγε (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment