ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ “ΓΝΩΡΙΜΟΣ” ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Τη μέρα που η πρόταση της εισαγγελέα για τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό έχει προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ένας άλλος «γνώριμος» μαστροπός προκαλεί επίσης.

Συγκεκριμένα, μετά την αθώωση του 20χρονου θύματος, το οποίο σύρθηκε στα δικαστήρια μετά από μήνυση του καταδικασμένου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου, ο φυλακισμένος έκανε αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας για τις συνηγόρους της κοπέλας, Δήμητρας Κεραμυδά και Αντωνίας Λεγάκη, με το δικαιολογητικό ότι τον συκοφάντησαν.

Το δελτίο τύπου των συνηγόρων αναφέρει:
«Ζούμε μέρες που διώκονται τα θύματα και οι συνήγοροι των θυμάτων. Η 19χρονη πρώην αιχμάλωτη του αστυνομικού στην Ηλιούπολη, μηνύθηκε απ’ αυτόν και έπρεπε να φτάσει στο δικαστήριο όπου αθωώθηκε πανηγυρικά.

Οι συνήγοροί της, Αντωνία Λεγάκη και Δήμητρα Κεραμυδά, κληθήκαμε να απολογηθούμε στο Δ.Σ.Α. κατόπιν αναφοράς του ίδιου αστυνομικού, διότι δήθεν τον συκοφαντήσαμε καθώς υπερασπιστήκαμε το θύμα του όπως ακριβώς οφείλαμε, με βάση τις αρχές της Ποινικής Δικονομίας και του Κώδικα Δικηγόρων, και βέβαια αυτός καταδικάστηκε πρωτόδικα, μεταξύ άλλων, για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα.

Ο καταγγέλλων, προφανώς προσπάθησε να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις εν όψει της κατ’ έφεση δίκης που επίκειται, όμως είναι απορίας άξια η στάση της Εισαγγελικής Αρχής, η οποία παρέπεμψε το θύμα του στο ακροατήριο (για να αθωωθεί βέβαια εκεί).

Αναμένουμε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, να εκτιμήσει ορθά το πλήθος των εγγράφων και των λοιπών αποδείξεων που προσκομίσαμε και να υψώσει τείχος στις μεθοδεύσεις ενοχοποίησης των συνηγόρων των θυμάτων trafficking και να μην επιτρέψει την μετατροπή του λειτουργήματος σε ποινικό αδίκημα.

Οι συνήγοροι
Δήμητρα Κεραμυδά, Αντωνία Λεγάκη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έχω ηρεμήσει»: Ο άνθρωπος που άφησε την πόλη για να μείνει σε ένα έρημο από το 1949 χωριό! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Σουφλί: Συνελήφθη αλλοδαπός για εμπρησμό από πρόθεση στη φωτιά στα Λάβαρα – Πέντε συνολικά οι προσαγωγές

evosmos

Γεμάτο τριήμερα το 2022: Όλες οι αργίες

evosmos

Leave a Comment