ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ελληνο-ουκρανική συνεργασία: Εκπαιδεύουν αυτούς που έδωσαν στην Τουρκία τα όπλα για να χτυπήσουν την Ελλάδα!

Αυτοκτονικές τάσεις παρουσιάζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προβαίνοντας κατόπιν, φυσικά πολιτικών εντολών σε μεταβίβαση πληροφοριών και ανάληψη καθηκόντων εκπαιδευτών στους Ουκρανούς καταδρομείς μίας χώρας που συνεργάζεται κάτι περισσότερο από στενά με την Τουρκία σε επίπεδο άμυνας.

Η Ουκρανία είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας (δηλαδή των όπλων κατά των οποίων θα κληθούν να πολεμήσουν οι Έλληνες στρατιώτες) και απλά ότι μάθουν θα σημαίνει με την πίεση του σκληρού συναλλάγματος (πίεση παροχής πληροφοριών με αντάλλαγμα τα μεγάλα οικονομικά οφέλη εκατέρωθεν) να γίνουν κτήμα και του τουρκικού στρατού.

Αυτή την στιγμή η ουκρανική βιομηχανία είναι ο κύριος δότης τεχνογνωσίας σε σειρά κρίσιμων προγραμμάτων όπως της πυραυλικής τεχνολογίας για την δημιουργία των νέων τουρκικών αντιαρματικών πυραύλων UMTAS/OMTAS, τον κινητήρα για τον νέο τουρκικό πύραυλο κρουζ, τον κινητήρα του νέου τουρκικού άρματος ALTAY, πάροχος του συστήματος προστασίας των αρμάτων με την επωνυμία Pulat που κάνει τα τουρκικά άρματα «άτρωτα» σε αντιαρματικά όπλα.

Την ίδια στιγμή η Ουκρανία είναι και χρηματοδότης των τουρκικών αμυντικών προϊόντων καθώς έχει παραγγείλει τα UAV Bayraktar αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Περιπτώσεις όπως οι ανωτέρω προφανώς και δεν ελήφθησαν υπόψη στο υπουργείο άμυνας και έτσι συμφώνησαν να «μπουν» οι Ουκρανοί Καταδρομείς μέσα στο ΓΕΣ και την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων.

Ποιοι εθνικοί λόγοι υπαγόρευσαν να δοθεί το πράσινο φως για την εκπαίδευση των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων από τον ΕΣ; Κατόπιν των ανωτέρω πιστεύει κανείς ότι η Ρωσία θα μας χαριστεί; Ή μήπως θεωρούν να μας σώσουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα; (LOL)

Υπάρχει μήπως αμφιβολία ότι αλιεύσουν σε επίπεδο πληροφοριών εκπαίδευσής ειδικών δυνάμεων κ.λ.π. δεν θα μεταφερθούν μέσα σε λίγες ημέρες στις τουρκικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών .

Αντιλαμβάνονται αυτοί που έλαβαν αυτές τις αποφάσεις την ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στην ελληνική άμυνα;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΤΕΝΙΣΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ -“ΦΡΟΥΡΙΟ”. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑ

evosmos

Νέα Υόρκη: Οι 25 ώρες φρίκης στο διαμέρισμα του 33χρονου εκατομμυριούχου που βρέθηκε διαμελισμένος

evosmos

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τουρκαλάδες για το Λαύριο και επιτίθονται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Προειδοποιούμε τον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τα στραβά μάτια σε τρομοκρατικές οργανώσεις»

evosmos

Leave a Comment