LIFE STYLE

Εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα και έβαλε τέλος στο όνειρα όλων των Ελλήνων

Ο Νότης Σφακιανάκης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε, μετά από καιρό, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», σήμερα, Παρασκευή και αναφέρθηκε στην επιστροφή του.

Το παράπονο του Νότη Σφακιανάκη ότι δεν τον κατανοεί το κόσμος

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής, που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από το 2020, υπογράμμισε ότι «δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν. Τα τραγούδια δεν τα έκανα μόνο για εμένα, τα έκανα και για τον κόσμο, τώρα δεν έχω λόγο να βγάλω τραγούδια, να απευθυνθούν σε ποιόν;».

Δεν επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης

Δεν επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης

Μέσα στο καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως με ένα «χρυσό συμβόλαιο», προσπαθούν να πείσουν τον τραγουδιστή για την επιστροφή του στις πίστες, αλλά φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κλέλια Χατζηιωάννου: Η “Βασίλισσα” των τάνκερ, ο μυστικός γάμος, η τεράστια περιουσία και το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο

evosmos

Γκλέτσος: «Στο δικαστήριο για τον Πάνο Βλάχο θα έρθω μάρτυρας» – «Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε, θα φέρω όλα τα στοιχεία παρακίνησης βίας από εσάς»

evosmos

«Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν»: Τραγικά νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, τα ανακοίνωσε τώρα η Ματίνα Παγώνη

evosmos

Leave a Comment