ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

« ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ …ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ» |

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΚΕΚΕ

2019-2020

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΔΗΚΕΚΕ ο οικονομολόγος – φοροτεχνικός κ. Κωνσταντίνος Αμανατιάδης τρέχει υπό την επίβλεψη του ένα πολυεπίπεδο, κοινωνικό, αναπτυξιακό και επιχειρησιακό πρόγραμμα το οποίο βασίζεται σε 10 άξονες.

Σύμφωνα με τον κ. Αμανατιάδη οι άξονες δράσης είναι οι εξής:

1ος Η εξυγίανση και το νοικοκύρεμα των οικονομικών της υπερχρεωμένης ΔΗΚΕΚΕ που παρέλαβα και η διάσωση της δημοτικής περιουσίας από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ήταν πρώτο μέλημα μας. Έχοντας όμως αυτοδιοικητική πείρα πολλών ετών, την απαραίτητη επιστημονική γνώση, πολυετή επαγγελματική εμπειρία και κυρίως όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο και τους δημότες από τις 13 Νοεμβρίου του 2019 και μετά από απόφαση του δημάρχου μας κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού ανέλαβα την μεγάλη ευθύνη όχι της διοίκησης της ΔΗΚΕΚΕ αλλά της διάσωσης και της συνέχισης της λειτουργίας της. Παρέλαβα μία υπερχρεωμένη Δημοτική Επιχείρηση με οφειλές στους εργαζόμενους. Υπήρχαν εργαζόμενοι στους οποίους η ΔΗΚΕΚΕ όφειλε χρήματα παρελθόντων ετών – πολλοί εξ αυτών είχαν ξεπεράσει την 12ετία αναμονής, πολλοί ανεξόφλητοι προμηθευτές, πολλές δικαστικές αποφάσεις σε εκκρεμότητα, υπερβολικά ποσά σωρευμένα από τόκους, αλλεπάλληλες αγωγές, εξώδικα και κατασχέσεις και μεγάλα χρέη ετών προς το Δημόσιο, ήταν η τραγική κατάσταση της ΔΗΚΕΚΕ όταν ανέλαβα την διοίκηση της. Αυτή όμως η κατάσταση δεν με αποθάρρυνε αντίθετα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα το οποίο κερδίσαμε μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΚΕ και τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΗΚΕΚΕ, την βοήθεια του αντιπροέδρου, των παρατάξεων αλλά και του σωματείου εργαζομένων Δεν χάσαμε ούτε μια μέρα , τρέξαμε δουλέψαμε προλάβαμε χρονικά περιθώρια, ιεραρχήσαμε τις ανάγκες δώσαμε προβάδισμα στα ανθρώπινες προβλήματα και με πολλή δουλειά και μπόλικο ποντιακό πείσμα τα καταφέραμε – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Το γεγονός

– ότι σήμερα στη ΔΗΚΕΚΕ ένα χρόνο μετά -τίποτα δεν είναι όπως παλιά

– ότι εξοφληθήκαν σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι

– ότι έπεται συνέχεια αποπληρωμής κάποιων ολίγων και αυτό γιατί αναμένονται οι δικαστικές τους αποφάσεις

– ότι δόθηκαν οφειλές ύψους 600.000€ στους εργαζόμενους παρελθόντων ετών

-ότι εξοφλήθηκε μετά από χρόνια μεγάλος αριθμός προμηθευτών

-ότι εξοφλούνται χρέη παρελθόντων με τις προσαυξήσεις τους προς το Δημόσιο

– ότι αποπληρώνεται ακόμη και η υπόθεση ΛΕΟΝΤΑΚΗ μεγάλης χρηματικής αποζημίωσης που εκκρεμούσε πάνω απο δεκαετία

δείχνει ότι δουλέψαμε με πρόγραμμα, κινηθήκαμε στοχευμένα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας στον τομέα του, χωρίς αντιπαλότητες και μικροψυχίες.

2ος Η διασφάλιση καλών εργασιακών σχέσεων συνεργασίας και η δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος με τους εργαζόμενους, τους επιμορφωτές και τους συνεργάτες της ΔΗΚΕΚΕ, είναι πρώτο θέμα στην ατζέντα της καθημερινότητας μας. Είμαστε ΜΑΖΙ με τον εργαζόμενο στις διεκδικήσεις και στα προβλήματα του. Το αποδείξαμε στην πράξη.

3ος Η προσπάθεια της ΔΗΚΕΚΕ για νέες θέσεις εργασίας με στόχο την μείωση της ανεργίας στον Δήμο μας είναι εμφανής και αυταπόδεικτη και με την διεκδίκηση και με έγκριση αλλά και με την εφαρμογή πολλών προγραμμάτων απασχόλησης ανέργων συνδημοτών μας. ΚΑΙ η συνεργασία της ΔΗΚΕΚΕ με όλες τις Αντιδημαρχίες του Δήμου προκειμένου η Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει το πρόγραμμα της, αλλά και να υπηρετήσει το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα των δημοτών που είναι η ενημέρωση τους όχι μόνο για όσα γίνονται αλλά και για όσα δεν γίνονται – και γιατί- στο δήμο μας με την χρήση της νέας τεχνολογίας και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης

4ος Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών κάθε ηλικίας μέσα από ποικιλία Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Πολιτισμού. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε αφενός μεν στα αιτήματα των δημοτών και αφετέρου στις απαιτήσεις της εποχής και μετά από την καταγραφή και την ιεράρχηση των αναγκών, υλοποιούμε για δεύτερη χρονιά ένα ευρύ φάσμα επιμορφωτικών προγραμμάτων για όλους, Δημότες μας και μη.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η δημιουργική απασχόληση και η αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου των δημοτών, αλλά και η εκμάθηση εξειδικευμένων γνώσεων, νέων μεθόδων και παραδοσιακών τεχνικών ακόμη και για εύρεση εργασίας. Τα επιμορφωτικά προγράμματα της ΔΗΚΕΚΕ απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες με ιδιαίτερες χαμηλές οικονομικές συνδρομές με άριστους εκπαιδευτές επιμορφωτές και ολιγομελή τμήματα δια ζώσης αλλά και με διαδικτυακά παραδόσεις.

Έως τώρα έχουν υλοποιηθεί τα κάτωθι επιμρφωτικά προγράμματα :

Οικονομίας και Διοίκησης
Ρομποτικής
Θεάτρου
Αγιογραφία
Φωτογραφίας
Αισθητικής
Λαϊκής Τέχνης
Πλεκτικής
Φυσικής Αγωγής
Παραδοσιακοί χοροί
Κοπτική Ραπτική και επεξεργασίας δέρματος
Ζωγραφικής
Νοσηλευτικής
Βρεφονηπιοκόμων
Αγγλικής Φιλολογίας
Ιταλικής Φιλολογίας
Ισπανικής Φιλολογίας
Κεραμικής
Αγγειοπλαστικής
Πλήκτρα Πιάνο
Φιλαρμονικής
Κιθάρα- Μπουζούκι
Ντεκουπάζ
Ηχοληψίας
Ραδιοφωνίας
Τηλεόρασης
Τομέας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
5ος Η προαγωγή του αθλητισμού ως τρόπου ζωής για όλες τις ηλικίες. Όλα τα προγράμματα άθλησης της ΔΗΚΕΚΕ υλοποιούνται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (Κ.Φ.Α.) του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου μας. Ειδικά για την περίοδο 2019 – 2020 διεκδικήθηκαν και εγκρίθηκαν 213 προγράμματα «Άθληση για Όλους. Για την υλοποίηση των προγραμμάτων προσλήφθηκαν 35 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και παρά την αναστολή λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας, τα προγράμματα πραγματοποιούνταν σε On line μαθήματα άσκησης σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση.

6ος Επενδύουμε στα παιδιά μας – επενδύουμε στο μέλλον του τόπου μας. Η ΔΗΚΕΚΕ επιβλέπει και μερινά για την άριστη λειτουργία των δυο ΚΔΑΠ.

ΚΔΑΠ ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ & ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ 1 ( ΠΑΡΚΟ ΔΕΠΑΝ) και ΚΔΑΠ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΡΩΜΑΝΟΥ 5 Β’ . Με σεβασμό απέναντι στους εργαζόμενους γονείς και με ευθύνη για το μέλλον των παιδιών, στη η ΔΗΚΕΚΕ θέσαμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας , όχι μόνο την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικών προγράμματος των δύο ΚΔΑΠ ώστε να μην είναι μόνον χώροι φύλαξης αλλά πραγματικοί και ουσιαστικοί παιδαγωγικοί χώροι δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, προσφέροντας τους ταυτόχρονα γνώσεις, χαρά και διασκέδαση.

Παράλληλα όμως ανταποκριθήκαμε ταχύτατα και σε πολλά πάγια και απολύτως δικαιολογημένα αιτήματα των γονέων, οι οποίοι μας ζητούσαν διαρκώς να ελέγξουμε τις υποδομές, τους χώρους και την λειτουργία των ΚΔΑΠ. Δεν καθυστερήσαμε ούτε μέρα και με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια τους ελέγξαμε ενδελεχώς όλους τους χώρους- ,εσωτερικούς και εξωτερικούς και των δυο ΚΔΑΠ και πραγματοποιήσαμε ότι εργασίες απαιτούντο κατά περίπτωση όπως : τοποθέτηση τέντας στο ΚΔΑΠ Ευόσμου για προφύλαξη από τον ήλιο και από άλλους κινδύνους. Περίφραξη του αύλειου χώρου με κάγκελα στο ΚΔΑΠ Κορδελιού για λόγους ασφαλείας. Παράλληλα πραγματοποιήσαμε ελαιοχρωματισμούς με ειδικά αντιαλλεργικά χρώματα τελευταίου τύπου, επισκευάσαμε τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσαμε ασύρματα τηλέφωνα , προχωρήσαμε σε πλήρη αλλαγή του τεχνολογικού εξοπλισμού και των δύο ΚΔΑΠ, τηρήσαμε αυστηρά όλες τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας κατά της πανδημίας, με διαρκή καθαριότητα των χώρων με την παρουσία της καθαρίστριας καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των ΚΔΑΠ, με απολυμάνσεις, με χρήση αντισηπτικών, κλπ.

Ταυτόχρονα στελεχώσαμε με περισσότερες ειδικότητες εκπαιδευτών και επιμορφωτών τα παιδαγωγικά προγράμματα και εφαρμόσαμε προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους από παιδίατρο και παιδοοδοντιίατρο.

Με την συμβολή των άριστα καταρτισμένων εκπαιδευτών μας, εφαρμόσαμε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών δραστηριοτήτων ατομικών και ομαδικών, ώστε τα παιδιά να εξωτερικεύσουν κάθε καλλιτεχνική τους τάση, να καλλιερήσουν τα ταλέντα τους και τις δεκιότητες που έχουν» στα δύο Δημοτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης θα περιλαμβάνονται δραστηριότητες, όπως:

ρομποτική
καλλιτεχνικά εργαστήρια
ζωγραφική
ζαχαροπλαστική
εκμάθηση ξένων γλωσσών- Αγγλικής, Ισπανικής- Ιταλικής
χειροτεχνια λαικής τέχνης
μουσική – πιανο κιθαρα- πληκτρα- μπουζουκι
μουσικοκινητική αγωγή
παραδοσιακοί χοροί
μοντέρνος χορός
γυμναστική
θεατρική αγωγή -θεατρικό παιχνίδι
Τα παιδιά εκπαιδεύουν

Καθηγητές εικαστικών
Θεατρολόγοι
Καθηγητες Μουσικής Ακαδημίας
Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
Μουσικοπαιδαγωγοί
Γυμναστές
Εκπαιδευτές ρομποτικής
7ο ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ- ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Η φύλαξη 23 βρεφών και νηπίων είναι ύψιστη ευθύνη για μας. Η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας , μας γεμίζει δύναμη και ευαισθησία για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία των μονάκριβων βρεφών και των νηπίων τους.

Με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με την μόνιμη και καθημερινή παρουσία υγειονομικού προσωπικού και μαγείρισσας με την ευλαβική και αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας προσπαθούμε καθημερινά να γίνουμε μια δεύτερη ομπρέλα οικογενειακής ασφάλειας και προστασίας για κάθε βρέφος και νήπιο. Φροντίδα όλων μας είναι η ενημέρωση μας και η εφαρμογή δραστηριοτήτων προκειμένου τα βρέφη και τα νήπια να αναπτυχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά ζώντας για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, σ’ ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον.

8ος Η εκ βάθρων ανακαίνιση και η άμεση βελτίωση της αισθητικής εικόνας του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, με την αναζήτηση ΧΟΡΗΓΙΩΝ καθώς και ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας του, ήταν στις πρώτες προτεραιότητες της Διοίκησης μας. Το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου το εμβληματικότερο δημοτικό κτίριο μετά το δημαρχιακό μέγαρο εύοσμου, μέρα με τη μέρα αλλάζει. Η άσχημη εικόνα του δεν τιμούσε κανέναν. Η παντελής απουσία έργων συντήρησης και επισκευών και η άσχημη και παραμελλημένη η εικόνα των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών του χώρων, ήταν εμφανής. Δεν παραλάβαμε απλώς ένα παραμελλημένο και κτήριο Πολιτισμού, αλλά κι ένα άκρως επικίνδυνο ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΣΗ αφού δεν υπήρχε ούτε καν ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκαν

– εκπόνηση ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

– αλλαγή των σωμάτων ψύξης και θέρμανσης ,

-εκ βάθρων συντήρηση και επισκευή πλήρης της θεατρικής σκηνής,

– περιποίηση των παρασκηνίων,

–πλήρης ανακαίνιση του ασανσέρ,

– καθαρισμός της γυάλινης οροφής,

– διαμόρφωση χώρου πληροφοριών και τηλεφωνικού κέντρου,

– αλλαγή όλων των λαμπτήρων του κτιρίου με νέας τεχνολογίας για εξοικονόμηση ενέργειας,

– τοποθέτηση λαμπτήρων ασφαλείας

– καθαρισμός των υπογείων,

– περιποίηση των παρτεριών με φύτευση θάμνων και εποχικών ανθόφυτων,

– τοποθέτηση τέντας,

– διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου,

– διακόσμιση του φουαγιέ για την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση του σε παιδικά πάρτι

– πλήρης ανακαίνιση του επαγγελματικού εξοπλισμού του κυλικείου ακόμη και σε ποικιλία σνακ και ροφημάτων

–ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,

–στήριξη της Δημοτικής θεατρικής ομάδας( πνευματικά δικαιώματα)

– επιλεκτικές εργασίες συντήρησης της κινηματογραφικής αίθουσας

– ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση της Θεατρικής αίθουσας σε σχολεία, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας

9ος Η ΕΝΕΡΓΟΣ συμμετοχή της ΔΗΚΕΚΕ και η ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου της, μέσα από δραστηριότητες και πρωτοβουλίες ενίσχυσης και στήριξης του κοινωνικού ιστού τόσο της τοπικής μας κοινωνίας όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, με δράσεις, πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και εθελοντισμού που αφορούν κυρίως τις ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά με αναπηρία, όπως ήταν η ΔΩΡΕΑΝ προβολή κινηματογραφικής ταινίας για 400 παιδιά ΑΜΕΑ των Ειδικών Σχολείων όχι μόνο του Δήμου μας, αλλά και των Κ.Δ.Α.Π – Α.Μ.Ε.Α του Δήμου Ωραιοκάστρου, της περιοχής Πεύκων και Ευκαρπίας κ.α. Δυστυχώς όμως η πρωτοβουλία αυτή η οποία θα εμπλουτιζόταν και με δωρεάν θεατρικές παραστάσεις όχι μόνο για τα παιδιά με αναπηρία αλλά και για τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, δεν υλοποιήθηκε εξ αιτίας της εμφάνισης, της έξαρσης και της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοιού. Η ΕΝΕΡΓΟΣ συμμετοχή μας στην στήριξη της εθελοντικής ομάδας πολιτών «ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», καθώς και στην έκκληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στο Φίλυρο

10ος Η οργάνωση εκδηλώσεων και η δημιουργία πολιτιστικών γεγονότων. Η ανάδειξη των τοπικών μας καλλιτεχνών με την προβολή κάθε νέας αξιόλογης καλλιτεχνικής δημιουργίας αποτέλεσαν εναλλακτικές πολιτιστικές προτάσεις προς τους δημότες όπως ήταν η Έκθεση Ζωγραφικής της Βικτώριας Γεράκη και γλυπτικής του Aram Toros κατοίκου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, δεν υπήρξαν άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Επίσης η ΔΗΚΕΚΕ αφού ολοκλήρωσε την τοποθέτηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων κατά του κορονοιού στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, παρέδωσε στους Σινεφιλ του Δήμου μας και όχι μόνο, έναν δροσερό, άνετο και απόλυτα απολυμασμένο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες- και όχι μόνο -ανεξαρτήτου ηλικίας- απευθύνει ΔΗΚΕΚΕ προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια τους, στο Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου. Εάν πρόκειται για παιδικά γενέθλια, το φουαγιέ διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να συνδυασθούν και με την προβολή παιδικής ταινίας στον δημοτικό κινηματογράφο. Διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 767 659.

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Αυτοί ήταν οι δέκα άξονες πάνω στους οποίους προλάβαμε να κινηθούμε στη ΔΗΚΕΕ γιατί από τον Μάρτιο του 2020 και μέχρι σήμερα ( Δεκέμβριο 2020) σχεδόν « πάγωσαν- σταμάτησαν » τα πάντα.

Όλο αυτό το έργο πρόλαβε κι έγινε με τα πολύ περιορισμένα μας έσοδα , διότι η βασική μας πηγή οι συνδρομές των επιμορφωτικών προγραμμάτων τα οποία δεν πραγματοποιηθήκαν. Σωτήρια για άλλη μια φορά ήταν η συμβολή των ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΑΣ τους οποίους – προσωπικά ευχαριστώ και δημόσια δεσμεύομαι- να τιμήσουμε στο πλαίσιο μιας μεγάλης εκδήλωσης προς τιμήν τους μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί και η κανονικότητα μας το επιτρέψει.

Η σημερινή κατάσταση στη ΔΗΚΕΚΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που παραλάβαμε. Και αυτό δεν το λέω εγώ! αλλά όλος ο κόσμος.

Το ίδιο λένε και όσοι συνδημότες μας, επισκέπτονται το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. « ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ» και θα συνεχίσει να αλλάζει γιατί μας αξίζει το καλύτερο.

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΚΕ τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κεραμιδά και τα Μελη Αλεξάνδρα Κορωνίδου Αλεξάνδρα, Ανεστούλα Ιωσηφίδου, Ελπίδα Ευθυμιάδου, Νέστορα Κούκλη , Αθανάσιο Κοκονά, Γρηγόριο Κυριακίδης και Λάζαρο Αγαθαγγελίδη. Ευχαριστώ και όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες μας γιατί αυτός ο απολογισμός δεν είναι ΕΡΓΟ ενός, αλλά ΟΛΩΝ μας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΑΜΕ

ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ !

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΚΕ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ

&

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ salonikanews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

evosmos

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για την άμεση στελέχωση & τον εξοπλισμό των τοπικών Δομών Υγείας

evosmos

Leave a Comment