ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Εφη – Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά

Αποφάσισε να μιλήσει – Μετέβη στην ανακρίτρια με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κάτω από άκρα μυστικότητα – Τι αποκαλύπτει το protothema.gr
Ομολόγησε η Εφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου:

kexagioglou

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΟΙ “ΠΑΓΙΔΕΣ” ΤΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ, ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΡΥΦΟΙ” ΦΟΡΟΙ

evosmos

Υπουργείο Παιδείας: Ποινή φυλάκισης για τους γονείς αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο

evosmos

«Βόμβα» με τους λογαριασμούς ρεύματος στην Ελλάδα: Δείτε την απόφαση

evosmos

Leave a Comment