ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μαχαίρι στην Κρήτη: Στις τρεις οι συλλήψεις – Πώς έγινε το επεισόδιο

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τα μαχαιρώματα που δέχθηκαν δύο αδέλφια σε χωριό του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς οι αρχές προχώρησαν σε δύο ακόμη συλλήψεις -τρεις συνολικά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο ακόμα συλλήψεις ενώ αναζητούν ένα άτομο.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τον 25χρονο στο αιματηρό περιστατικό εμπλέκονται ένας 43χρονος, ένας 42χρονος και ένας 20χρονος με τον τελευταίο να αναζητείται από τις αρχές.

Στον εισαγγελέα οι δράστες
Αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές για την αιματηρή επίθεση στο γλέντι που έγινε σε χωριό στο Καστέλι Πεδιάδος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δικογραφία για τον 25χρονο – ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια – κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι υπόλοιποι τρεις φέρονται να έχουν εμπλοκή στο περιστατικό.

Ο 25χρονος μαζί με τον 43χρονο και τον 42χρονο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να τους ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για την γιορτή της Παναγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει. Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέρφια 24 και 20 χρονών.

Στην Εντατική ο ένας αδερφός
Ο 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος έχει δεχθεί τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα τα οποία κρίνονται σοβαρά από τους γιατρούς.

Την ίδια ώρα, στο Βενιζέλειο βρίσκεται ο 24χρονος αδερφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε

evosmos

Γιάννης Πολίτης: Το 2000 έπαιρνα μισθό 12.800 ευρώ τον μήνα

evosmos

Οριστικό τέλος για τις κάρτες: Με αυτόν τον τρόπο θα σηκώνουμε λεφτά από το ΑΤΜ

evosmos

Leave a Comment