ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Ν.Καρανίκα σε Α.Σακελλαροπούλου για Marfin: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες»

Με αφορμή την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, στην εκδήλωση μνήμης για τους νεκρούς της Marfin, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας εξαπέλυσε επίθεση. 

Ο Νίκος Καρανίκας ανέβασε μια ανάρτηση στο Facebook με τίτλο: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες» και βάζει στο στόχαστρο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «τρέχει να καλύψει» την χυδαιότητα «στην τυμβωρυχία για την Marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.»

Προσθέτει μάλιστα ότι «είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του «Ημερήσιου Κήρυξ» και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.»

Δείτε την ανάρτηση:

«Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.

Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση.

Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.

Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.

Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία;

Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;

Με τις δηλώσεις του Μωυσή Μητσοτάκη για την Ευρώπη αλλά και για κάθε ιστορικό θέμα, καταλαβαίνουμε ότι δίχως ιδιωτική εκπαίδευση, ακόμα θα ήταν μετεξεταστέος και αν δεν είχε μπαμπά πρωθυπουργό, θα ήταν το κουτσαβάκι της Μαρίκας στην Ρηγίλλης.

Αυτά λένε οι δεξιοί που γνωρίζουν από οικογενειοκρατία και ΝΔ, αλλά ψηφίζουν για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι να πάει καλά η χώρα…». ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορινθία: «Δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Ρωμιοί, αρνούμαστε την τεχνολογία» λέει ο πατέρας των παλαιοχριστιανών

evosmos

Μόσχα: «Κυρίαρχο δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα έως 12 ν.μ.»

evosmos

Γρηγόρης Γκουντάρας: Χάνει το σπίτι του γιατί πήρε δάνειο σε Ελβετικό φράγκο- ” Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας! Εγώ φύτεψα τα δέντρα και τώρα πωλείται!”

evosmos

Leave a Comment