ΕΛΛΑΔΑ

«Επειδή δεν μίλαγες, είναι μέσα» – Τα αδέρφια της κατηγορούν τη 12χρονη για τη φυλάκιση της μητέρας τους!

Τα αδέρφια της 12χρονης που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, επισκέφθηκαν σήμερα τη μητέρα τους στη φυλακή, γεγονός που, ως φαίνεται, τα οδήγησε στο να «επιτεθούν», κατόπιν, στην αδερφή τους, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι η μητέρα τους βρίσκεται στη φυλακή!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η θεία των παιδιών στην εκπομπή «Live News», η ψυχολογική φόρτιση της 12χρονης έγινε ακόμη πιο έντονη, μετά και τα όσα άκουσε από τα αδέρφια της. «Της είπανε “επειδή δε μίλαγες εσύ, η μαμά είναι μέσα” και σίγουρα της ρίξανε ευθύνες. Σαν παιδάκια, καταλάβατε τώρα, όλα τη μάνα τους θέλουνε, ειδικά τα μωρά. Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί, είναι όλα τα παιδιά, είναι και τα μωρά, είναι και τα άλλα τα παιδιά, όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, η ίδια έσπευσε να αποκαλύψει τι της είχε εκμυστηρευτεί η προφυλακισμένη μητέρα: «Ο φόβος της ξέρεις ποιος ήτανε; Όταν θα μάθει η αστυνομία ότι άφηνε τη μικρή, έστω αυτές τις λίγες ώρες, να πηγαίνει εκεί και, σε εισαγωγικά, να βοηθάει για να πάρει το χαρτζιλίκι της, ότι μπορεί να της παίρναν τα παιδιά για αμέλεια».

Σημειώνεται πως η 12χρονη και το ένα αδερφάκι της μένουν, πλέον, με τη θεία τους στον Κολωνό, ενώ τα υπόλοιπα αδέρφια επέστρεψαν στην γιαγιά τους, αφού πρώτα είχαν φιλοξενηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όλη η αλήθεια με την Alpha Bank: Τι ακριβώς συνέβη με το τεχνικό πρόβλημα με τα SMS το βράδυ της Παρασκευής

evosmos

Συγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός στη Νιγρίτα

evosmos

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από την τραγωδία στα Τέμπη: «Άκουγα ανθρώπους να φωνάζουν “καίγομαι”» – «Η κόρη μου ζει από θαύμα»

evosmos

Leave a Comment