ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε στην περιοχή του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Παύλου Μελά, στον Εύοσμο, κοντά στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν έναν 16χρονο τραυματισμένο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: Αυτοκτόνησε 16χρονη – Τη βρήκαν οι γονείς της κρεμασμένη στο σπίτι

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Κλειστή για 72 ώρες η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, λόγω κρούσματος COVID-1

evosmos

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: «No money, no honey»

evosmos

Leave a Comment