ΕΛΛΑΔΑ

Επική απάντηση Μπέου στη δήλωση Κασελάκη: «Καμία έκπληξη λόγω της ιδιαιτερότητάς του…»

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χέστηκε» και πως «με έχει χεσμένο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@τεί…» τονίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Στέφανος Κασσελάκης: Χ@στηκα για τον Μπέο, τον έχω χ@σμ@@ο τελείως

Υπενθυμίζεαι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Κυριακής έκλεισε την περιοδεία του στο Βόλο με μία χαλαρή βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια και καφέ της πόλης.

Όπως αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες, ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αρκετοί «άνοιγαν» τη συζήτηση γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.
Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, μάλιστα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα κατά καιρούς έχει πει σε βάρος του ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

– Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;

– Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.

– Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αδριάνειο Υδραγωγείο: Συνεχίζει να λειτουργεί 1880 χρόνια μετά την κατασκευή του

evosmos

Ρόδος: Στα άκρα η «κόντρα» των οδηγών ταξί με την Uber – Ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ οι ζημιές στα αυτοκίνητα της εταιρείας

evosmos

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για την εκπόρνευση ανήλικων μαθητριών στον Κολωνό [BINTEO]

evosmos

Leave a Comment