ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΟΔΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Την Παρασκευή συζητείται στη Βουλή η επίκαιρη ερώτησή μου προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημιουργία σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου στη θέση της άτυπης βιοτεχνικής-βιομηχανικής συγκέντρωσης στην περιοχή του Καλοχωρίου-Οδό Πόντου.

Για την πληρέστερη ενημέρωση μου ξεκίνησα επαφές με τα εμπλεκόμενα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της πόλης. Στα πλαίσια αυτά, αρχικά έχω επισκεφτεί τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Γενικό Γραμματέα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Μενεξόπουλο.

Θεωρώ δεδομένη την κυβερνητική δέσμευση, διά του αρμόδιου υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης και να χρηματοδοτηθούν οι απαραίτητες μελέτες. Η δράση είναι σημαντική όχι μόνον για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και για τον περιβάλλον.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στα δικαστήρια η Κεραμέως για την απεργία της Τετάρτης – Εμποδίζει τις Πανελλαδικές εξετάσεις

evosmos

Η ΕΥΠ βρήκε και τον Καμμένο μαζί με τους μαφιόζους

evosmos

Θεσσαλονίκη: Οδηγός παραβίασε το κόκκινο και «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο αστυνομικού (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment