ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΥΟΣΜΟΣ: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οδηγό του ΟΑΣΘ και οδηγό αυτοκινήτου μετά από τροχαίο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, το λεωφορείο της γραμμής 32 συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό 25ης Μαρτίου. Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημα και κινήθηκε προς το αστικό λεωφορείο. Ακολούθησε καυγάς μεταξύ αυτού και του οδηγού του αστικού ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega, τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών ενώ στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΟΑΣΘ χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο σημείο κλήθηκε και η ΕΛΑΣ ενώ μέχρι στιγμής τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου όσο και αυτός του ΟΑΣΘ δεν έχουν υποβάλει μήνυση.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εικόνα «μη κλιμάκωσης»: Η Αθήνα δεν δείχνει διάθεση ένοπλης απάντησης στην εισβολή του Oruc Reis

evosmos

Νέα μήνυση Καλογρίτσα με ντοκουμέντα για White House, Νίκο Παππά και… White Porscha

evosmos

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ – ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

evosmos

Leave a Comment