ΕΛΛΑΔΑ

«Εφιάλτης» για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης»

Ανάρτηση- απάντηση στα social media του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Στράτου Σιμόπουλου, με αφορμή σχολιασμό του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, της απόφασης του ΣΤΕ για την απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου. Στο σχολιασμό υπήρχε και προσωπική αναφορά- επίθεση στο βουλευτή.
Το ΣΤΕ αποφάσισε. Ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης δυσαρεστήθηκε με την απόφαση και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα για μη απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του είπε: «O Tαχιάος χρεώνει σε μένα όλες τις έως τώρα καθυστερήσεις λες και κανείς άλλος δεν έχει ευθύνη. Δεν λέει κουβέντα για τον Σιμόπουλο που απ’ αυτόν ξεκίνησε όλο».
Θεωρώ παράσημο την προσωπική αυτή, εναντίον μου, επίθεση από τον «Εφιάλτη» – υπεύθυνο ενός σημαντικού τμήματος της καθυστέρησης κατασκευής του Μετρό που δηλώνει ότι θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια.
Με εκτίμηση,

Γραφείο Στράτου Σιμόπουλου

Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, ΝΔ
Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο πρώην υπουργός που κατηγορείται ως συνεργάτης του ψευτογιατρού

evosmos

«Σε πόσα από τα παράνομα τζαμιά γίνονται έλεγχοι;» – Tweet K. Mπογδάνου για την δίωξη του ιερέα Αγ. Δημητρίου

evosmos

Ελεύθερη η «Μήδεια της Ηλείας» που δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της για να ξεπλύνει την ντροπή

evosmos

Leave a Comment