ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύοσμος: Έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και δάγκωσε μία υπάλληλο για να ξεφύγει

Η 42χρονη άρπαξε προϊόντα αξίας 30 ευρώ, ωστόσο, έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη του σούπερ μάρκετ η οποία προσπάθησε να τη συγκρατήσει.

Επεισοδιακή ήταν η ακινητοποίηση μιας 42χρονης γυναίκας η οποία την περασμένη Τρίτη έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα άρπαξε προϊόντα αξίας 30 ευρώ, ωστόσο, έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη του σούπερ μάρκετ η οποία προσπάθησε να τη συγκρατήσει. Στη συνέχεια, στην προσπάθειά της να διαφύγει, η 42χρονη δάγκωσε στο χέρι την 39χρονη υπάλληλο.

Η 42χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν να επιληφθούν.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε σε ανακριτή για ληστρική κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης. Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Το σπίτι φυλακή για την 22χρονη και το παιδί της στον Βόλο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

evosmos

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: Νεκρός σε τροχαίο 55χρονος αστυνομικός

evosmos

ΔΕΙΤΕ τα καθάρματα από τη Ρουμανία! Ιδού οι ληστές που ξάφριζαν επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς – Βίντεο με τη δράση τους

evosmos

Leave a Comment