ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύοσμος: ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή της επίθεσης συμμορίας ανηλίκων σε 16χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό άγριας επίθεσης από συμμορία ανηλίκων σε 16χρονο, σημειώθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής.

Έξι ανήλικοι επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς στην πλατεία Ευόσμου. Τα θύματα κάθονταν σε ένα παρτέρι, μπροστά από ένα κλειστό κατάστημα, όταν οι έξι ανήλικοι τους επιτέθηκαν. Μερικοί από τους δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλα, ενώ άλλοι κρατούσαν κράνη στα χέρια.

Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος και κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Σε βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ, διακρίνεται ένας καταστηματάρχης να βγαίνει από το κατάστημα για να δει τι συμβαίνει και για να βοηθήσει τα θύματα. Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση όπως μπορεί κανείς να καταλάβει.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 16χρονο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει ελαφρά τραύματα.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές και στη συνέχεια οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

..ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!

evosmos

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

evosmos

Με πρωτοβουλία της Κοινότητας Ευόσμου σε συνεργασία με τη Αλεξάνδρα Κορωνίδου Δημοτική Σύμβουλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχειρήσης Κώστα Αμανατιάδη και τους εθελοντές μας, άνοιξαν τα μπαούλα με τα βαμβακερά σεντόνια και πήραν φωτιά οι ραπτομηχανές

evosmos

Leave a Comment