LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ζέτα Μακρυπούλια: Το κανονικό της όνομα είναι Αγορίτσα – Η άγνωστη καταγωγή των γονιών της

Η Ζέτα Μακρυπούλια, γεννημένη στις 31 Ιουλίου 1978, σήμερα γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της.

Το όνομα που της δόθηκε κατά τη γέννηση είναι Αγορίτσα Ζωή, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την βάπτισή της.

Η καριέρα της Ζέτας Μακρυπούλια έχει μακρά πορεία και εμβέλεια, καθώς από νεαρή ηλικία βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Είναι αναγνωρίσιμη τόσο για τις επιδόσεις της στην υποκριτική όσο και για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές παρουσιάσεις. Θεωρείται μία από τις πλέον επιτυχημένες Ελληνίδες στον χώρο της ψυχαγωγίας, κερδίζοντας την αγάπη και την αφοσίωση του κοινού.

Η καταγωγή της είναι από το χωριό Ποταμούλα στην Αιτωλοακαρνανία. Στην προσωπική της ζωή, η Ζέτα Μακρυπούλια υπήρξε σε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο από το 2000 έως το 2008, ενώ ακολούθως, από το 2010 μέχρι το 2021, ήταν ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μετά τον χωρισμό τους, η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή κρυφή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ζέτα αγαπά ιδιαίτερα τις εξορμήσεις και τα ταξίδια, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις περιπέτειές της. Με το πέρασμα του χρόνου, η προτίμησή της έχει στραφεί προς την ηρεμία και τη χαλάρωση, απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Βιογραφικό Σημείωμα

Τα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής καριέρας της έγιναν σε ηλικία μόλις 13 ετών, όταν συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ, αποδεικνύοντας από νωρίς το ταλέντο της στο χώρο της οπτικοακουστικής επικοινωνίας. Στην ηλικία των 14 ετών, έκανε την πρώτη της σημαντική εμφάνιση στο πρόγραμμα «Ciao ANT1», το οποίο παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, ενισχύοντας την παρουσία της στη μικρή οθόνη. Έναν χρόνο αργότερα, εμφανίστηκε σε ένα σύντομο αλλά αξιόλογο ρόλο στη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας».

Την καριέρα της ανέπτυξε περαιτέρω κατά την τηλεοπτική σεζόν 1995-1996, όταν κέρδισε έναν βασικό ρόλο στη δημοφιλή σειρά του Νίκου Μαστοράκη «Χωρισμένοι με παιδιά», δείχνοντας την υποκριτική της ικανότητα σε ένα ευρύτερο κοινό. Στην αμέσως επόμενη περίοδο, το 1997-1998, ανέλαβε την παρουσίαση της μουσικής και ψυχαγωγικής εκπομπής «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι, καθιερώνοντας τη θέση της στο χώρο της τηλεόρασης.

Η τηλεοπτική της πορεία συνεχίστηκε με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα» κατά την περίοδο 2000-2001. Στη συνέχεια, συμμετείχε και στην σειρά «Αέρινες Σιωπές», αποδεικνύοντας τη διαρκή εξέλιξή της ως ηθοποιός. Στα επόμενα χρόνια, οι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι συνεχίστηκαν με επιτυχία στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005), εδραιώνοντας τη φήμη της στον τηλεοπτικό χώρο. Το 2005, επιπλέον, συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Safe Sex», ενισχύοντας τη παρουσία της στη μικρή οθόνη.

Από το 2005 έως το 2007, η καριέρα της συνεχώς εξελισσόταν με τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά 5». Κατά την ίδια περίοδο, η παρουσία της επεκτάθηκε και στην τηλεοπτική σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», ενώ επίσης πρωταγωνίστησε στη σειρά της ΝΕΤ «Μόνο εσύ», συμπρωταγωνιστώντας με τον Θοδωρή Αθερίδη. Το 2006, η δραστηριότητά της περιλάμβανε την παρουσίαση του Ελληνικού Τελικού της Eurovision και των Μουσικών Βραβείων Κύπρου, σε συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Κατά την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008, ανέλαβε ρόλο στη σειρά εποχής «Γιούγκερμαν», ενώ παράλληλα παρουσίασε την εκπομπή «Baby Dance». Στην επόμενη τηλεοπτική περίοδο, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» και το 2009-2010 εμφανίστηκε στη σειρά «4». Το 2010, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Ο πόλεμος των άστρων», ειδικότερα στο επεισόδιο «Δίδυμος-Σκορπιός», ξανά με τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

Η παρουσία της στη μικρή οθόνη συνεχίστηκε δυναμικά με την παρουσίαση του χορευτικού show «Dancing with the Stars» στον ΑΝΤ1 για τρεις σεζόν, από το 2010 έως το 2013. Το 2014, ανέλαβε την παρουσίαση του show «Just the 2 Of Us» στο MEGA, και το 2015 παρουσίασε τα «Βραβεία Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς», τα οποία μεταδόθηκαν από το Epsilon TV και το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

Το 2016, η καριέρα της γνώρισε μια σημαντική επαναφορά στον ΑΝΤ1, όπου πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2016-2017. Μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς, ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι. Η επιτυχία του παιχνιδιού υπήρξε τόσο μεγάλη που επέτρεψε την ανανέωσή του για δύο επιπλέον σεζόν, και συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι σήμερα.

 

Στις αρχές του 2018, ανέλαβε την παρουσίαση του βραδινού show «Sunday Live», το οποίο παρουσίασε σε συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά. Παρ’ όλα αυτά, το πρόγραμμα διακόπηκε σύντομα λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Στη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2019-2020, παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου «The Final Four».

Στο θέατρο, η πρώτη της εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 2004 με την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», και από τότε έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες, εμπλουτίζοντας το βιογραφικό της με σημαντικές θεατρικές παρουσίες.

«Γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα, μέχρι πριν 5 χρόνια…»: Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε 1η φορά γιατί δεν έκανε παιδιά

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της στο Vidcast της Μαρίας Σολωμού «Μαρία τη νύχτα», μίλησε για τη μητρότητα, τη ψυχοθεραπεία και την κρίση πανικού που βίωσε μετά τη συνέντευξή της με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια δυσκολεύεται με τις αλλαγές

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια «έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε «μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;». Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός. Οι αλλαγές με δυσκολεύουν παρά πολύ. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ ανθρώπους. Επενδύω σε όλες μου τις σχέσεις, δίνω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου, δεν μπορώ στα ξαφνικά να τα διαγράψω όλα και να βγάλω κάποιον από τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω αυτά που δίνω, δεν έχω αυτή την απαίτηση. Μεγαλώνοντας, ενώ υπήρξα ένας παρά πολύ βολικός άνθρωπος, με απίστευτη υπομονή, βλέπω πλέον, ότι δεν είμαι τόσο. Αυτό το έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες. Δεν είναι κακό το να αλλάζεις. Βάζω τα όριά μου, που παλιά δεν το έκανα. Δουλεύω πολύ με την ψυχολογία μου και τα τελευταία χρόνια έχω πολλές φορές τις κλειστές μου».

Δεν χτύπησε το καμπανάκι της Ζέτας Μακρυπούλια για τη μητρότητα

Σχετικά με τη μητρότητα, η Ζέτα Μακρυπούλια επεσήμανε «μέχρι μια ηλικία ζεις τα πράγματα και νομίζεις ότι θα είναι πάντα έτσι. Έρχεται μία φάση όμως, που χτυπάει ένα καμπανάκι και νομίζω ότι αυτό με έχει κάνει να είμαι πιο κλειστή και εσωστρεφής. Εκεί λοιπόν που χτυπάει το καμπανάκι, συνειδητοποιείς ότι τίποτα δε μένει για πάντα. Αυτό είναι μία καμπάνα που με χτύπησε βαριά εμένα. Η χαρά που είχα κάποτε, είδα ότι δεν κρατάει. Εγώ τις κλειστές μου δεν τις έχω δύο μήνες, τις έχω δύο χρόνια και δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσουν. Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δική μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι okay με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό. Στο θέμα του χρόνου υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι μήπως δεν προλάβω να κάνω κάποια πράγματα. Περνάς πολλά χρόνια που νομίζεις ότι όλα θα γίνουν, όποτε όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι έτσι, γκρεμίζονται όλα. Ο χρόνος έρχεται κάποια στιγμή και περιορίζει τα πράγματα, όποτε όλα πρέπει να γίνονται τη σωστή στιγμή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η 3η Διαθήκη του Τσοχατζόπουλου ‘καίει’ για μίζες τρία σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα

evosmos

Κομψοί και αριστοκρατικοί: Όλοι αποθέωσαν την 89χρονη Μάρω Κοντού και τον 77χρονο Νίκο Γαλανό σε βραδινή τους έξοδο – ΦΩΤΟ

evosmos

Ο 10χρονος Αϊνστάιν από την Κάλυμνο με δείκτη ευφυΐας 200 που μπήκε σε Πανεπιστήμιο

evosmos

Leave a Comment