ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανίδα υπουργός Άμυνας: «Οι Έλληνες είναι πιο “ομαλοί” – Οι Τούρκοι είναι οι δύσκολοι»

Ένα μικρόφωνο έμεινε ανοιχτό και αποκάλυψε το διάλογο ανάμεσα στο Ζοζέπ Μπορέλ και την Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ στο περιθώριο της Άτυπης Συνόδου των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Βερολίνο.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας ρωτήθηκε από τον ύπατο εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής πώς εξελίχθησαν οι επαφές με την Ελλάδα και την Τουρκία κι εκείνη, μην έχοντας αντιληφθεί την παρουσία του ανοιχτού μικροφώνου, απάντησε:

«Δύσκολα. Λίγο πιο ομαλά με την ελληνική πλευρά, αλλά πολύ δύσκολα με την τουρκική πλευρά».

Ο Ζοζέπ Μπορέλ απάντησε ότι

«οι Τούρκοι είναι πολύ εκνευρισμένοι με τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο. Πιστεύουν ότι οι Έλληνες δεν είναι αξιόπιστοι», με την Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ να του απαντάει:

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ και με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή (28/08)»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Βόμβα» με τους λογαριασμούς ρεύματος στην Ελλάδα: Δείτε την απόφαση

evosmos

«Τουρισμός για όλους»: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές, νωρίτερα οι αιτήσεις

evosmos

Έκοψε μαλλί, παντρεύτηκε εφοπλιστή: Αγνώριστη στα 45 της η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου, Τζοάνα (photos)

evosmos

Leave a Comment