ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία Ντόναλντ Τραμπ για τα ελληνοτουρκικά: Τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είχε το βράδυ της Τετάρτης (26/09) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τηλεφώνησε στον Έλληνα πρωθυπουργό, προκειμένου να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεσόγειο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ για το ενδιαφέρον του και για την επικοινωνία, η οποία έγινε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα των αποσταθεροποιητικών ενεργειών της Τουρκίας, που βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και δοκιμάζουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ. Τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει ουσιαστικά στην αποκλιμάκωση, αρκεί η Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις προκλητικές ενέργειές της.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φλώρινα: 33χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικού ψαρέματος

evosmos

Νέος Κόσμος: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

evosmos

Κρήτη: Συνελήφθη ο Πακιστανός που γρονθοκόπησε και επιχείρησε να βιάσει 50χρονη

evosmos

Leave a Comment