ΕΛΛΑΔΑ

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του, δεν θέλω να τον ενοχλώ»

Στους νέους καλλιτέχνες, την καριέρα του αλλά και τις συνεργασίες του με τον Γιάννη Πάριο και τον Πασχάλη Τερζή αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο διάσημος τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες. Τι είχε να πει για όσους επιλέγουν τα τηλεοπτικά reality για να προωθήσουν την καριέρα τους;

«Όλα τα παιδιά ψάχνουν την τύχη τους. Καλά κάνουν, γιατί από κάπου προσπαθούν να ξεκινήσουν. Μακάρι να πάνε μπροστά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε στην καριέρα του και υπογράμμισε πως δεν έχει κανέναν απωθημένο. «Δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω «ευχαριστώ τον Θεό» που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς για Τερζή και Πάριο
Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο, την οποία και χαρακτήρισε «άψογη». «Ο Γιάννης Πάριος εκτός από καλλιτέχνης, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι κι είναι φίλος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή. «Μιλάμε κάπου κάπου, αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί», κατέληξε.

O αγαπημένος τραγουδιστής, που μετρά 50 χρόνια στο τραγούδι, είχε ανοίξει την καρδιά του και στην εκπομπή «The 2night Show». Ο Πασχάλης Τερζής υπήρξε σταθμός στην πορεία του.

«Ο Πασχάλης είναι φανταστικός σαν άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είναι φίλος μου τον αγαπώ κάναμε πολλές σεζόν μαζί, κλάψαμε μαζί στο καμαρίνι, δυστυχώς λυπάμαι γιατί χαθήκαμε», ανέφερε.

Είχε μάλιστα θυμηθεί και τη λάθος συμπεριφορά που είχε απέναντι στη Ρίτα Σακελλαρίου. «Κάποια φορά είχα ένα θέμα με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Μου λέει ο επιχειρηματίας να πάρουμε τη Ρίτα και του λέω «να πάρουμε μία νέα» και πήγε και της το είπε. Σε είπε γριά ο Ζαφείρης.

Ήρθε στο καμαρίνι και μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος, ένα τεράστιο λάθος. Με τον τρόπο της μου τα είπε καλά. Της είπα «συγγνώμη» δεν το είπα με την έννοια που νομίζεις. Την άλλη μέρα ήρθε και μου ζήτησε «συγγνώμη» για την επίθεση που μου έκανε. Δεν το είπα για να την προσβάλλω», αποκάλυψε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!! Κραυγή αγωνίας του Γέροντος Αμφιλοχίου από το Αγαθονήσι – Tι συμβαίνει

evosmos

Θα συνεχιστούν και το βράδυ οι έρευνες για τον 31χρονο κυβερνήτη – Θρήνος για τον 29χρονο συγκυβερνήτη

evosmos

Ηλιακοί θερμοσίφωνες: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Πόσο θα είναι η επιδότηση

evosmos

Leave a Comment