ΕΛΛΑΔΑ

“ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΠΟΞΕΡ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΝΤΕΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ – ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ

Κ.Φλώρος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βουλευτής μετά το επεισόδιο στη Βουλή

Δεν μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων των Β.Γραμμένο
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Kωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του στον ανακριτή αναφορικά με τη συμπλοκή που σημειώθηκε χθες στη Βουλή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο όρος που επιβλήθηκε στον βουλευτή είναι να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, με τον οποίο συνεπλάκησαν.

Ο Κ. Φλώρος στις δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια είπε «ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Ως βουλευτής έπραξα λάθος, αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε Ελληνα βουλευτή στο Κοινοβούλιο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο οδηγός ταξί που έγινε … ντετέκτιβ, για το χαμένο πορτοφόλι!

evosmos

Καστελόριζο: Άγνωστο drone με οθωμανικά εμβατήρια και δολιοφθορά ελληνικής σημαίας

evosmos

Το δράμα της Νόρας Βαλσάμη! Δεν κατάφερε να αποχαιρετίσει τον σύζυγό της. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

evosmos

Leave a Comment