ΕΛΛΑΔΑ

Ηθοποιός και σεναριογράφος καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη: «Το 2011 ήμουν ανήλικη και μου έστελνε αισχρά μηνύματα»

Δημοσιεύει τα μηνύματα του γνωστού ηθοποιού
H Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas, ηθοποιός και σεναριογράφος, κατήγγειλε μέσω twitter τον Παύλο Χαϊκάλη και δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη.

Όπως αναφέρει «Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλιππίδη να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης / βιασμού στο twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό» έγραψε στο πρώτο μήνυμά της και συνέχισε:

«Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα.

Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μντ που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ.Χαικαλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτακια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σοσιαλ μου μιντια.

Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φώτο με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ένοχοι πρώην προϊστάμενοι του ΟΣΕ για τον θάνατο από ηλεκτροπληξία 15χρονου από τα καλώδια ηλεκτροκίνησης

evosmos

Θεσσαλονίκη: Για ώρες έμεινε αιμόφυρτος στο πάτωμα νοσοκομείου 82χρονος

evosmos

Ήταν μαζί σε εκπομπή και δεν ήξεpε καvείς ότι ήταν αδερφές: Αuτή η δημοσιογράφος είναι αδερφή της Τσαπανίδου

evosmos

Leave a Comment