ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Έφοδος αστυνομικών σε Ιερό Ναό – Επέβαλλαν πρόστιμα 2.100€!

Με «καταγγελία» αγνώστου οι αστυνομικοί στην εκκλησία
Συνεχίζουν οι αρχές ασφαλείας το κυνήγι των πολιτών με αφορμή τα μέτρα COVID, ιδιαίτερα μετά τις παραινέσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος συνέστησε στους αστυνομικούς να «κάνουν την δουλειά τους», παρά τις αντιδράσεις, με αφορμή το επεισόδιο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Πολάκη.

Έτσι οι αρχές και ύστερα από «καταγγελία», άγνωστου επέβαλαν εξοντωτικά πρόστιμα σε δύο πιστούς και ένα ιερέα σε εκκλησία της Ημαθίας.

Μετά το τηλεφώνημα του αγνώστου, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές και έφτασαν στην εκκλησία όπου διαπίστωσαν είσοδο δύο ολόκληρων πιστών στην εκκλησία χωρίς τα «προβλεπόμενα πιστοποιητικά» ενόψει της κυριακάτικης θείας λειτουργίας.

Έτσι οι αστυνομικοί και δρώντας ακαριαία επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα από τους δύο πιστούς και στον ιερέα το μεγάλο “μπόνους” των 1.500 ευρώ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Θα με σκότωνε» – Θύμα ξυλοδαρμού που σώθηκε χάρη στο panic button η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου από σύντροφό της

evosmos

Πού πας Belh@rraκι με τέτοιον καιρό;

evosmos

Ανατροπή: Έρχεται παράταση ενός μήνα στην προμήθεια POS – Ανακοινώσεις πιθανόν την Τετάρτη

evosmos

Leave a Comment