ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: «Είναι βρικόλακας – Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει», έλεγε η «Μήδεια» που δολοφόνησε το βρέφος της

Σοκ προκαλούν όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι στη Βέροια, όπου η 37χρονη σκότωσε με σκληρό τρόπο το έξι μηνών βρέφος της, την Τρίτη 9/01.

«Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδελφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές και μου λέει ‘δεν είναι τίποτα. Είναι βρικόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει’», περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ενστικτωδώς επιχείρησε να αρπάξει από τα χέρια της το μωρό για να το σώσει. «Έδωσα μάχη για να το πάρω από πάνω της. Δεν το άφηνε και το τραβούσα από τη φόρμα. Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά, κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ειδικά αυτή η κοπέλα με την αγάπη που είχε στο παιδί να το κάνει αυτό. Ξέρω πως για την επιμέλεια των μεγαλύτερων παιδιών συμφωνήθηκε και έτσι τα πήρε εκείνη. Όσον αφορά το μωρό, είχε την επιμέλεια καθώς έφυγε από το σπίτι λόγω κακοποιήσεων. Η διαδικασία θα γινόταν τον Μάρτιο και από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ενδιαφέρον», ανέφερε ο δικηγόρος της σε τηλεοπτικό σταθμό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οπαδική βία σε 16χρονο – Τον απείλησαν να βγάλει τη μπλούζα της ομάδας του

evosmos

Δράμα: Παππούς, τους πήγε επισκεπτήριο στο μαιευτήριο με τον Γερανό του – Απίστευτες εικόνες

evosmos

Άστατος σήμερα ο καιρός – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

evosmos

Leave a Comment